První teasery k hrdinovi 27!

  new    hero    coming   

 

Víme, že další hrdina Overwatch je už nějakou dobu v testování. Je načase, aby začalo první odhalování! První byl zveřejněn dnes na Twitteru:

 

 

Takže kdo je vlastně Emre Sarioglu a co dělá na tak vysoko postavené misi? Postava je určitě turecké národnosti a operace "White Dome" se může týkat kostela Hagia Sophia v Instabulu. Instabul je město, které kombinuje starověké, středověké a moderní prvky, a zobrazuje se často jako mapa v různých videohrách. Může se jednat o nového tureckého hrdinu a mapu? 

 

Na druhou stranu Blizzard prohlásil, že už jsme hrdinu 27 viděli nebo jsme se s ním setkali/slyšeli, ale určitě tam nebyla zmínka o hrdinovi z Turecka. Naopak, nejpopulárnější teorie ukázaly na hrdinu ze sousedního Řecka (jmenovitě Ares nebo Athena). Možná, že Emre Sarioglu s tím zcela nesouvisí, stejně jako Efi Oladele byla představena před Orisou.

 

 

Podělte se s námi do komentářů, pokud máte vlastní spekulace a teorie o novém hrdinovi!

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorom 476 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Ales_CZ 27.02.2018 04:59

když se podíváte na první Animated short, tak myslím že v čase 7:20 začínají Winstonovy probíhat na obrazovce hrdinové Overwatche a když si to budete stopovat, tak je vidět mnoho neznámých hrdinů a mám pocit, že mezi nima je i Emre Sarioglu. Ještě když si pustíte video Ana story, tak v čase 47s tak vlevo dole pod Reaperem je mužská postava, kterou jsem nedokázal určit, takže to by mohl také být právě Emre Sarioglu > Blizzard prohlásil, že už jsme hrdinu 27 viděli nebo jsme se s ním setkali/slyšeli

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet