Program BlizzCon 2017

  blizzcon    2017    what's   

 

Oficiální program BlizzCon 2017 je nyní k dispozici na adrese BlizzCon.com.

 

Jste připraveni pro nové expanze? Toužíte se dozvědět, co bude dál? Pojďme si představit program pro letošní ročník 3. a 4. listopadu!

 

 

Overwatch 3. listopadu

 

What's next – začíná ve 22:45

  • Agenti Overwatche, sestavte svůj tým a připravte se na informování o vašem dalším cíli. Připojte se k vývojářům a podívejte se na nejnovější aktualizace.

 

Junkertown: The Plan – Creating a New Kind of Overwatch Animation – začátek v 0:15.

  • Podívejte se na tvorbu Junkrata a Roadhoga a jejich bombastického dobrodružství "Junkertown: The Plan", prvního z nového stylu Overwatch shorts vytvořeného teamem pomocí in-game cinematic.

 

Overwatch Presents: What’s in the Loot Box? – začátek v 1:15

  • Pomozte našim neohroženým hostitelům, kteří se pokoušejí odhalit tajemství za gigantickým Overwatch Loot Boxem, který se dostal na Epic Stage.

 

 

Overwatch 4. listopadu

 

Overwatch – Archives – začátek v 18:00

  • Vydejte se do minulosti, protože tým Overwatch sdílí některé z jejich oblíbených momentů z vývoje hry.

 

Voices of Blizzard – United Nations of Overwatch – začátek ve 22:30

  • Získejte náhled do širokého, divokého světa vytváření nezapomenutelných hlasů. Spojte se s některými z vašich oblíbených členů obsazení Overwatch pro živou diskusi o tom, jak pomáhají dávat život do různorodého seznamu hrdinů hry.

 

Overwatch Streamer Showdown – začátek v 0:30

  • Svět by si měl užívat více herních přehlídek! Ve Streamer Showdown, některé z vašich oblíbených komunitních osobností Overwatche se soutěží o dokončení nového druhu cíle: vyhrajte bitvu za schopnosti.

 

Inside the Overwatch League – začátek v 1:30

  • Připojte se k nám spolu s některými speciálními hosty, při odhalení více informací o zahajovací sezoně Ligy Overwatch.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

chedopeap 17.10.2023 17:01

Taking garlic along with medications used for lowering high blood pressure might cause your blood pressure to go too low <a href=http://propeci.buzz>propecia success</a> The liposomes were prepared via the freeze drying method using the combination of the lipids 1, 2 distearoryl sn glycero 3 phosphocholine and distearoryl sn glycero 3 phospho rac 1 glycerol, with subsequent coating of the liposomes with CS 950 nm

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet