Přichází kompetitivní mód

Po dlouhém testování získává Overwatch nový velký patch. Přináší dlouho očekávané kompetitivní hry, které jste si mohli vyzkoušet již minulý týden na public test serverech. Zároveň s těmito radostnými zprávami přinášíme i jednu méně přívětivou pro konzolové hráče.

Patch na PC a konzolích

během dnešního dne by se měl PC hráčům spustit automatický update nového patche. O několik minut později jim tak nebude bránit žádná překážka na cestě za nejlepší umístěním v první letní sezóně. Naopak konzolisté si musí počkat do konce týdne. Vše záleží na rychlosti schvalovacího procesu, který zpomaluje a zatěžuje veškeré aktualizace na PlayStation 4 i XBOX One. V souvislosti s konzolemi a novým patchem se hodí zmínit, že se Torbjörnova věžička ukázala jako velice silný protivník pro hráče s gamepadem. Nové patch notes proto obsahují snížení poškození veže až o 30%, což by mělo pomoci vyrovnat síly nejen při kompetitivním zápolení (platí pouze pro konzole).

Kratší letní sezóna

Oproti klasické délce tří měsíců je první sezóna zkrácena o jeden z důvodu dodržení ročních období. Pokusit se získat nejlepší umístění na žebříčku bude možné pouze 1,5 měsíce a to až do 18. srpna. Další sezóna se bude klasicky skládat z 2,5 měsíce aktivního zápolení a 0,5 měsíce pauzy na odpočinek. Zároveň současnou podobu tohoto módu nelze brát jako konečnou. Veškeré odměny vám sice zůstanou, ale teprve až ostrý start dokáže odhalit nečekané slabiny, které bude nutné před "první" úplnou sezónou zalepit.

Blizzard



Naposledy upravil/a kovka 29.06.2016 v 08:02:53.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet