Vše co potřebujete vědět o All-Star Weekend

  league    all    star   

 

O víkendu proběhne již zmiňovaný All-Star Weekend. Jde o úplné zakončení první sezóny, ve které se představí ti nejlepší z nejlepších. Máme tu přehled o co se jedná, co můžete získat a jak to celé bude probíhat.

 

Samostatný víkend začíná tuto sobotu 25., v několika sériích zápasů. V neděli 26. bude probíhat oficiální All-Star hra mezi hvězdami Atlantických a Pacifických týmů.

 

Zde je přehled zápasů, které se budou hrát v sobotu:

 

LÚCIOBALL SHOWDOWN

 

Atlantické a Pacifické týmy budou soutěžit ve 3v3 s použitím standardního nastavení pro Lúcioball na mapě Busan. Každá zápas bude trvat pět minut.

 

 

MYSTERY HEROES

 

Atlantické a Pacifické týmy budou soutěžit ve hře Mystery Heroes 6v6 s použitím standardního nastavení pro kontrolní mapy Ilios, Lijiang Tower a Nepal. Hráči bude přidělen náhodný hrdina na začátku každé mapy a nový náhodný hrdina na každém respawnu.

 

 

WIDOWMAKER 1v1

 

Tréneři z Atlantických a Pacifických týmů vyberou pro tento mini-turnaj čtyři nejlepší hráči Widowmaker. Čtyři hráči z každého týmu budou soutěžit v přímém souboji, dokud nebude jeden z Atlantiku a jeden z Pacifiku. Tito dva mistři budou ve finále hrát proti sobě. Vítězem všech zápasů před finále bude první hráč, který dosáhne pěti eliminací. K finálovému rozhodování bude rozhodnuto první až sedm eliminací. Eliminace jsou pouze headshoty a automatická střelba bude zakázána. Zápas bude mít výsledek po pěti minutách. Tento režim se bude hrát na Castillo (čtvrtfinále), Necropolis (semifinále) a Ecopoint: Antartica (finále).

 

 

TALENT TAKEDOWN

 

Před All-Star Weekend budou trenéři v Atlantiku a Pacifiku připravovat dva týmy "casters a analysts". Dva týmy se představí v zápasech 6v6 nejlepší sériích s použitím standardního kompetitivního nastavení. První mapa bude King's Row (hybridní). Tým, který prohraje první mapu, vybere druhou mapu. Pokud je série vyrovnána 1-1, rozhoduje se ve hře Lúcioball. Pokud je zápas Lúcioball nerozhodný po pěti minutách, vyhrává další gól.

 

 

LOCKOUT ELIMINATION

 

Atlantické a Pacifické týmy se v této soutěži 6v6 utkávají s použitím standardních nastavení  pro lockout elimination. Vítěz bude určen v sérii nejlepších ze tří. Mapy pro tento režim jsou Oasis University, Necropolis a Castillo.

 

 

ALL-STAR GAME

 

Formát nedělní hry Overwatch League All-Star Game:

  • Atlantické a Pacifické týmy budou soutěžit 6v6 v zápasech se standardním nastavením pro kompetitivní hru.
  • Týmy budou hrát zápasy s pěti mapami.
  • Mapy: King's Row, Rialto, Horizon Lunar Colony, Route 66 a Ilios.
  • Všech 18 hráčů v každém týmu musí hrát alespoň jednu mapu.
  • Nahrazení hráčů lze provádět pouze mezi mapami.
  • Jeden All-Star trenér týmu může pomoci spravovat seznam hráčů a strategii.

 

ALL-STAR LEGENDARY SKINS

 

 

Abychom oslavili All-Star Game, jsou k dispozici dva nové legendární skiny Overwatch: 2018 Atlantic All-Star Tracer a 2018 Pacific All-Star Genji. Oba skiny jsou k dispozici od 17. do 27. srpna po omezenou dobu. Každý skin lze koupit za 300 tokenů Overwatch League.

 

Tento víkend bude k dispozici na officiálním streamu na Twitchi ZDE!

Chcete si zahrát Overwatch zadarmo? Blizzard dal možnost zahrát si hru zrovna na tento víkend, více info ZDE!

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorom 476 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet