Rok Ohnivého kohouta - trailer

  čínský    nový rok    Capture   

Uvítání ohnivého kohouta

Včera jsme vás informovali o traileru na očekávaný event. Bohužel nebyl trailer valné kvality. Dnes již na internetu koluje jeho celá verze, navíc s mnoha dalšími záběry. Jinými slovy, uniklý trailer je potvrzen jako pravdivý. Celý event by měl probíhat od 24. ledna do 13. února.

Co všechno nás tedy čeká?

 

Zhodnocení traileru

Pokud se vám zdálo, že vidíte ve včerejším traileru náznak módu Capture the Flag, tak vám dnešní trailer tuto domněnku potvrdil. Jelikož je vidět jen na lampióny ověšené Lijiang Tower, tak můžeme očekávat, že se bude jednat o event. Bude-li úspěšný, určitě můžeme brzy tento mód očekávat přímo ve hře.

Z kosmetických předmětů jsou nejnápadnější skiny. Ať již legendární, nebo ne, můžeme vidět tyto hrdiny: Mei, Junkrat, Symmetra, Tracer, Mercy, Bastion, Winston, Zenyatta, Roadhog, Reinhardt a D.Va.

Dále vidíme, že Victory Pose hrdinů budou inspirovány pouštěním dělobuchů. Dá se očekávat, že většina hrdinů, ne-li každý, dostane tento kosmetický předmět.

Určitě nás čeká i více emocí než jen Junkratovou pouštění rachejtlí.

Dračí tanec pak vypadá jako Highlite Intro pro Tracer. U Mercy pravděpodobně vidíme také Highlite Intro.

Bude-li nějak vymóděna i jiná mapa než Lijiang Tower v Číně, zatím nevíme. Při bližším pohledu na záběr se Symmetrou vidíme, že krom lampionů budou po mapě rozesety i rachejtle. Možná tedy budeme moct odpalovat vlastní dělobuchy.

 

To ale není vše, co očekáváme. Na PTR je již dlouho zkoušen nový patch s očekávanými změnami Hook 2.0 a možností mít vybaveny až 4 emoce, spreje a hlášky. Nemluvě o spoustě dalších změn, o nichž si můžete přečíst zde a zde.

Určitě je jednodušší vydat jeden větší patch, než několik malých, očekáváme tedy, že nás dnes večer čekají v Overwatch pořádné změny.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Kizuoto
Josef Mikoláš

Kizuoto je autorom 48 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet