Poděkování od vývojářů po 1. stress testu

Přestože se zdaleka nemohli účastnit všichni, kteří se do bety přihlásili (a že jich do teď je několik miliónů), vývojáři pozvali do zátěžového testu tolik lidí, kolik jim jen současný technický stav dovoloval. Šlo jim o testování hranic celé hry a služeb na ni navázaných. Hráči samotní byli velice aktivní a podali skrze fóra mnoho zpětné vazby, za což jim je Jeff Kaplan a celý Overwatch tým velice vděčný.

Jeff Kaplan zdroj

Ahoj všichni,

jménem Overwatch týmu jsem vám všem chtěl poděkovat za pomoc při testování Overwatche minulý víkend. Víme, že máte mnoho možností, jak trávit volný čas. To, že jste si vybrali nám pomoct testovat OW, pro nás moc znamená. Zpětná vazba a návrhy, které jste všichni předložili, byly tak promyšlené a my jsme dychtiví dělat hru lepší na základě vašich podnětů. Dělali jsme mnoho pokusů, které mohly vést k drsnějším momentům na naší cestě, ale vy všichni jste s námi byli super trpěliví a drželi se testování.

Taky to byla opravdu zábava, hrát po boku vás všech. Tým hrál celý víkend. Teoreticky jsme otestovali službu, abychom se ujistili, že vše pracuje bez problémů. Ve skutečnosti jsme si vše moc užívali a střetli jsme se s vámi v mnoha dobrých soubojích.

Jak řekla Tracer v našem prvním cinematicu: "Svět potřebuje nové hrdiny". Vy všichni jste pro nás tento víkend byli hrdinové.

Mnohokrát díky,

Overwatch Team


My jen dodáme, že pokud jste nepatřili mezi vybrané, nezoufejte. Třeba se na vás štěstí usměje další víkend nebo snad dostanete plnohodnotnou betu. Do té doby nezbývá než jen čekat a my doufáme, že rádi čtete naše články, které se vám snaží hru co nejvíce přiblížit a dodat vám o ní co nejvíce informací.



Naposledy upravil/a Bellatrix 24.11.2015 v 09:09:11.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorom 16 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet