Pharah

 

Role: Offense5gcm0itq09_421150449ede8dfed7c9f0650a8092dda4680600_1494527494_1763.png

Pravé jméno: Fareeha Amari

Věk: 32

Základna operací: Giza, Egypt

Frakce: Helix Security International

 

Schopnosti

 

ROCKET LAUNCHER - Pharah ze své primární zbraně střílí rakety, které udělují vysoké poškození všem cílům v oblasti výbuchu.

 

JUMP JET - Díky tryskám ve svém obleku může Pharah vyletět vysoko do vzduchu.

 

CONCUSSIVE BLAST - Pharah ze svého zápěstí vystřelí raketu, která odrazí jakéhokoliv nepřítele a udělí obrovské škody štítům a různým bariérám.

 

BARRAGE (Ultimátní schopnost) - Pharah vypálí nepřerušovanou salvu raket, které eliminují skupiny nepřátel.

 

skd5rwbj8r_421150449ede8dfed7c9f0650a8092dda4680600_1494527494_3762.jpg

 

Příběh

 

"I WILL PROTECT THE INNOCENT."

 

Oddanost službě má Fareeha Amari v krvi. Pochází z dlouhé řady vysoce oceněných vojáků a sama hoří touhou sloužit se ctí.

 

Jako dítě snila Fareeha o tom, že půjde ve stopách své matky a připojí se ke světovým mírovým silám - frakci Overwatch. Narukovala do Egyptské armády, kde jí její zarputilá vytrvalost a taktické dovednosti zajistily velmi rychlý postup napříč důstojnickými šaržemi. Fareeha se osvědčila jako odvážná vůdkyně a získala věrnost všech pod svým velením. Vzhledem k jejím příkladným záznamům byla Fareeha ve velmi dobré pozici, aby byla zařazena do programu Overwatch. Bohužel, těsně před tím byl Overwatch rozpuštěn.

 

Po odchodu z armády s uznáním za zásluhy dostala Fareeha nabídku práce pro Helix Security International, soukromou bezpečnostní firmu zabývající se obranou zařízení na výzkum umělé inteligence, ukryté pod Gízou. Toto přísně tajné zařízení vystupovalo jako základ bezpečnosti nejen pro svůj region, ale pro celý svět. Fareeha s radostí přijala a nastoupila k tréninku v Raptora Mark VI, což byl experimentální bojový oblek specializovaný na vysokou mobilitu a zničující bojové schopnosti.

 

Pod přezdívkou "Pharah" nyní stráží toto zařízení umělé inteligence. I když ji stále mrzí rozpuštění Overwatche, nevzdává se svého snu bojovat za dobro, které by mohlo změnit svět.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet