Nové postavičky a nová mapa!

Nová mapa

Nová mapa se jmenuje Ilios. Jde o krásný resort v Řecku. Toto místo je jako stvořené pro dovolenou. Bohužel se zde nacházejí artefakty a historické ruiny, o které Overwatch bojuje, a tak se z krásného a poklidného místa stává bojiště.
 
 
Město Ilios je postaveno na pobřeží moře Aegean. Dokonce zde najdeme i legendární propast z filmu 300: Bitva u Thermopyl, do které král Leonidas kopl perského posla. Pokud jste si oblíbili nový mód Control, tak tato mapa je právě pro vás.
 
 

Nové postavičky

Dobrá zpráva pro sběratele a pro fanoušky hrdinů z Overwatch. Na konci dubna letošního roku totiž bude k zakoupení hned pět POP postaviček hrdinů. Gamestop bude distribuovat figurky Reaper, Tracer, Winston a Widowmaker a k nim se přidal Soldier 76. Možná se dočkáme i dalších, ale zatím se musíme spokojit s těmito pěti.
   


Naposledy upravil/a Snake Plisken 10.03.2016 v 18:49:04.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Fyzzi
Pavel Umlauf

Fyzzi je autorom 55 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Ofous 10.03.2016 20:48

Chápu to správně že ten Solďák je exklusivka pouze pro Gamestop ?? (http://www.gamestop.com/collectibles/toys/pop-video-games-overwatch-soldier-76-figure-gamestop-exclusive/128917)

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet