Náhled do světa Overwatch

Animated Shorts

Nejprve je důležité se podívat, co si představit pod slovem shorts. Blizzard ve spolupráci s dalšími spisovateli a umělci budou vytvářet krátké příběhy z prostředí hry. Můžeme si je představit jako trailery anebo krátké komiksové knihy.

S novým universem přichází právě již zmíněné shorts. Líbil se vám trailer na hru Overwatch? Tak se máte na co těšit, budou vycházet další, které budou odhalovat příběh o ikonických postavách hry!

První animovaný short vyjde již v březnu, tak ať vám neunikne!

Digital Comic Shorts

K animovaným shorts budou vycházet komiksy zachycující příběhy ze hry. Všem, co nemají komiksy v lásce hlavně kvůli finanční stránce, se nyní uleví, protože bude vše zdarma! Můžeme se těšit na kriminální duo Roadhog a Junkrat nebo na legendárního rytíře hry Overwatch, Reinhardta.

 

V dubnu vyjde první komiks, který bude o pistolníkovi jménem McCree.

Overwatch: First Strike

Nakonec se dozvídáme, že vyjde první komiksový román jménem First Strike. Bude pojednávat o Omnic krizi, tedy o celosvětovém povstání robotů. Tato událost se udála desetiletí před dobou, kterou známe ze hry. First Strike nám osvětlí začátek Overwatch, kdy byl vytvořen první mezinárodní tým, který měl zachránit lidstvo. Dočtete se více o historii členů jednotky. V té byli hrdinové jako Soldier: 76, Torbjörn, Reaper nebo Reinhardt.

Podívejte se na zbrusu novou ukázku na First Strike, který vyjde ještě tento rok.

Samozřejmě je toto jen začátek! Těšíme se na to, až se všichni ponoříme do příběhu, který bude doprovázet hru. Doufáme, že i vy ostatní se těšíte na scénky, komiksy a mnohem víc!



Naposledy upravil/a Snake Plisken 16.03.2016 v 21:36:31.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet