Katya Volskaya

  katya    volskaya    infiltration   

 

Katya Volskaya je generálním ředitelem společnosti Volskaya Industries. Má velký politický a společenský vliv v Rusku a je považována za hrdinu ruského lidu.

 

Status: aktivní

Národnost: Rusko

Povolání: výkonný ředitel

Přidružení: Volskaya Industries

 

"Katya je hrdina mého lidu. Musíme chránit to, co vybudovala."

~Zarya

 

 

Příběh

 

Katya dohlížela na Volskaya Industries jako součást ruské války s reaktivovaným sibiřským Omniem. Neznámá svému lidu, dostala technologii od Omniků.

Poskytla rozhovor s Atlas News ve světle společnosti Svyatogor.

 

"Nejmocnější žena v Rusku? Hah, vždycky jsem chtěla mít takovou přítelkyni!"

~Sombra

Katya provedla prohlídku nových mechů své společnosti, kde byla zároveň cílem pokusu o atentát agentů Talonu - Reaper, Widowmaker a Sombra, kteří jednali na příkaz Vialli. Infiltrace byla do značné míry úspěšná, ale předtím, než mohla Widowmaker vypálit smrtelnou kulku, byl spuštěn poplach, díky kterému Katya uprchne do bezpečí. Widowmaker se snažila zachránit výstřel, ale těsně minula a rozstřelila spodní část pravé náušnice generální ředitelce. Poté byla Katya zaměřena Reaperem, přičemž se k němu dostal pilotovaný mech a útok odrazil.

 

Při jejím úniku se na ní zaměřila poslední z trojice Sombra, která použila neviditelnost, aby vstoupila do její opevněné kanceláře a zneschopnila stráž. Katya se obávala, že bude zabita, ale Sombra odhalila, že to ona spustila poplach a vydírala Katyu s obrazem, kde je ona a Omnik, který ji předává svou technologii. Sombra také poznamenala, jak by odhalení této fotografie ovlivnilo "budoucnost Ruska", a zároveň ji předala fotografii své dcery ze stolu, což naznačuje, že i ji by toho odhalení poškodilo.

Sombra chtěla, aby byla Katya její "přítelkyní", kterou by mohla požádat o příležitostnou laskavost. Jelikož její bezpečáci byli téměř uvnitř, chtěla aby se rychle rozhodla a tak Katya přistoupila k návrhu. V tom Sombra utekla, a ohlásila ostatním agentům misi jako neúspěšnou. 

 

  • Searching

"Víš, proč jsi tady?

  Věřím, že ano."

~Katya a Zarya

Krátce poté, Katya svolala setkání se seržantem Aleksandrou "Zarya" Zaryanovou z ruských obranných sil jako součást plánu na akci proti Sombře. Zarya byla zpočátku sebejistá, ale když se dozvěděla o druhu úkolu, přemýšlela, že tato mise je spíše vhodná pro špiona než pro vojáka. Katya odmítla její obavy a poslala Zaryu na cestu.

 

O několik týdnů později Zarya hlásila, že vyčerpala všechny své možnosti. Katya ji nařídila, aby šla do Numbani - našla tu hackera, který by ji mohl pomoci. Hacker se jmenoval Lynx Seventeen - byl to Omnic. Rozrušená Zarya se obrátila na Katyu a zeptala se, jestli zná identitu hackera. Katya vysvětlila, že pro dosažení vítězství je někdy nutné pracovat s nežádoucími spojenci.

 

Zarya nakonec objevila ​​Sombru v Doradu. Byla schopná ji ihned zneschopnit. Ale Sombra ji ukázala, jak Katya jednala s Omniky. Nakonec Zarya nechala Sombru jít a po rozloučení s Lynxem kontaktovala Katyu o jejích tajných jednáních. Katya se k tomu přiznala, když uvedla, že dělá to, co musí dělat. Že Rusko jednou pochopí, že to co udělala, bylo nutné. Zarya souhlasila s tím, že zachová tajemství.

 

 

Zajímavosti

 

  • V Katyině kanceláři, na zadní stěně za stolem, dominuje reliéfní plastika, která je namontována na dostatečně vysokém místě, takže není stíněná stolem. Ukazuje ruské vojáky na jedné straně stojící proti Omnickým silám na straně druhé, které jsou většinou jednotky SST Laboratories Bastion. To ukazuje, že obraz odkazuje na první Omnickou krizi, během které se Rusko muselo samo bránit.
  • Na Katyiným stole jsou dvě fotografie: jedna s její dcerou a druhá, jak své dceři čte a dělá ji 'boop' na nos. To samé  Sombra udělal Katye, což naznačuje, že si dokonce uvědomuje její soukromé okamžiky.
  • Katya slouží jako hlasatelka mapy Volskaya Foundry ve hře Heroes of the Storm.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

flaliat 28.01.2023 09:33

<a href=http://priligy.buzz>buy priligy</a> Figure 1 Design and validation of the pFRT based inducible knockdown system

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet