Jeff Kaplan poodkryl plány na další rok

Jeff mluví o tom, co všechno bylo přidáno do hry. Jako nové mapy jako Eichenwalde, nebo Ecopoint: Antarctica. Dále se ohlíží na úpravy kompetitivního módu, jaký progres byl mezi první a třetí sezónou. Nové skill skupiny, nový způsob rozřazování.

Samozřejmě ve hře o hrdinech bylo důležité přidání Any a Sombry. Dost tyto dvě hrdinky přirovnává, protože při přidání Any, komunita nebyl spokojená s tím, jak byla dobrá a tak jí zlepšili, ale poté byla až příliš silná a tak jí zase museli upravit. Na to si chtěli dát pozor u Sombry a mají nápady jak kdyžtak Sombru upravit, kdyby bylo třeba

Eventy ve hře byly také velice důležitým prvkem. Summer games, Halloween teror anebo právě probíhající Winter wonderland. Všichni jsme si užili a stále užíváme nové eventy, které ve hře jsou.

To nejzajímavější je ale to, co teprve přijde. A co to bude? Tak víme zatím, že mapa Oasis je na PTR a Jeff řekl, že se na mapu můžeme těšit někdy na začátku nového roku. Eventy k tomu určitě také nesmí chybět. Blizzard má prý několik parádních nápadů, některé se dají uhodnout. Třeba nějaký Velikonoční event? Ale také má v zásobě některé, o kterých nemáme ani ponětí.

Pokud jste fanda voice line, emote nebo sprejů, tak Jeff oznámil, že každý hráč si bude moct nastavit až čtyři a různě je používat jak bude chtít. Pro někoho je to malá změna, ale pokud sbíráte tyto věci, tak budete moct využít více než jeden najednou a to zní jako parádní nápad.

Také by měla přijít zajímavá změna do kompetitivního módu. Nyní je ve hře tlačítko pro Stay in group. V novém roce by se mělo objevit tlačítko pro změnu voice chatu. Každý tedy bude moci mnohem rychleji a snáz připojit do team chatu místo group chatu. Takže se možná dočkáme větší komunikace mezi hráči.

Pokud se vám zatím oznámení nezdá zajímavé, tak teď přichází to nejlepší. Jeff mluví o nových hrdinech. Prý mají v arsenálu několik dalších hrdinů, které testují. Jeden z nich by mohl být velice povedený a možná se ho dočkáme brzy. Bude to Doomfist?

Mapy ke hře určitě patří a další zmínkou jsou právě mapy a game módy. Blizzard pracuje na nových mapách a game módech, které by mohli přidat ať už do Arcade, Quic play nebo Competitive. Mají již připravenou mapu, která se Jeffovi zamlouvá, ale i spoustu dalších velice zajímavých a zábavných map, ale snaží se nic neuspěchat, aby nenarušili hru samotnou, hlavně tedy kompetitivní hraní.

Další změna by měla být ve spectatitng módu. Komunita má pár nápadů, jak vylepšit spectating a tak se snaží upravit tak, aby diváci měli ještě lepší prožitek ze hry

Poslední oznámení bylo tzv. Server browseru. Ptáte se, co to je? Ve spoustě stříleček je možnost vytvořit svou hru a mít jí veřejně, aby se k ní mohl kdokoliv připojit a zkusit. Takže pracují na tom, abychom si mohli vytvořit svou hru a někdo jiný ji mohl najít a připojit se.

A jelikož se blíží Vánoce, tak nám všem Jeff přeje krásné svátky a těší se na další vývoj hry.



Naposledy upravil/a Fyzzi 23.12.2016 v 00:42:02.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet