Dnešní Go4Overwatch na ESL a sobotní PLAYzone cup

ESL Česko a Slovensko

Jak se přihlásit do turnaje?

Všichni hráči musí být zaregistrováni na portále http://play.eslgaming.com se správně vyplněným Overwatch GameID. Nastavit ho můžete v Settings - Gameaccounts - Overwatch(Europe). Zadejte správný tvar svého BattleTagu (jméno#číslo).

Hráči musí být společně v týmu. Kapitán jej vytvoří, ostatní se jednoduše přidají. Obě akce naleznete v nastavení.

Jakmile splníte všechny tyto věci, můžete tým přihlásit do turnaje. Poté již stačí přijít 15 minut před turnajem a dát za tým CHECK-IN, který potvrdí, že jste tu a tým je připravený hrát. Poté již čekáte na svého soupeře.

Ten se vám ukáže v pravém panelu na stránce turnaje a v bracketu (pavouku) turnaje. Mapa se votuje na ESL webu na stránce vašeho zápasu. Pokud jste na turnaji poprvé, nezoufejte. Admin turnaje bude na TeamSpeaku připraven vám pomoci. Na ESL také funguje ticket systém, přes který můžete adminovi napsat.

Jakékoliv dotazy ohledně nadcházejícího turnaje vám mile rád zodpoví hlavní admin pro Overwatch Fredrik na emailu: Fredrik@staff.eslgaming.com

Stream

První kvalifikace se dočká i komentovaného streamu. Ten bude probíhat na Twitch kanále ESL Overwatch CZSK.

 

>> Registrujte se zde. <<

Turnaj startuje v úterý 7. 6. od 19:00!

 

Základní obrázková dokumentace:

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

PLAYzone

Jak se přihlásit do turnaje?

Všichni hráči musí být zaregistrováni na portále http://www.playzone.cz/ se správně vyplněným Overwatch GameID. Zadejte správný tvar svého BattleTagu (jméno#číslo).

Hráči musí být společně v týmu. Kapitán jej vytvoří, ostatní se jednoduše přidají. .

Jakmile splníte všechny tyto věci, můžete tým přihlásit do turnaje. Poté již stačí přijít 60 minut před turnajem a dát za tým CHECK-IN, který potvrdí, že jste tu a tým je připravený hrát. Poté již čekáte na svého soupeře.

Veškeré další informace naleznete v pravidlech u turnaje a v Obecných pravidlech pro Overwatch serveru PLAYzone. Jakékoliv další dotazy ohledně nadcházejícího turnaje vám mile rád zodpoví hlavní admin pro Overwatch Fredrik na emailu: Fredrik@staff.eslgaming.com

>> Registrujte se zde. <<

Turnaj startuje v sobotu 11. 6. od 18:00!



Naposledy upravil/a Fredrik 07.06.2016 v 16:59:47.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet