D.Va získává zásadní změny a kompletně novou abilitu!

  new    ability    d.va   

 

Defense Matrix – Její energie, neboli bar, se snižuje 2x rychleji. To znamená, že její účinná doba provozu pro tuto schopnost byla snížena o 50 %. 

 

Boosters – D.Va nyní může používat své Fusion Cannons při létání. To umožní určitý rychlý nátlak během pohybu.

 

loh62h7n4r_907c1ff17d4436981826c40bf93620b1507ebb0a_1503415407_7598.jpg

 

Nová schopnost

Micro Missiles – D.Va vypustí dlouhou salvu malých střel, které explodují při nárazu a udělí poškození v malém rádiusu kolem nich. Tato schopnost může být použita při použití jejích jiných schopností nebo vypalování jejích Fusion Cannons.

 

Kombinace těchto změn jí umožňuje hrát agresivněji a udělit více poškození. Defence Matrix stále zůstává extrémně výkonným nástrojem při správném načasování, ale snížená doba provozu znamená, že D.Va nebude schopna jej používat téměř tak často celkově.

 

Její nová schopnost Micro Missiles v kombinaci s její schopností střílet při létání umožňuje agresivnější hru, stejně jako otevření některých nových možností oproti hrdinům, jako je Pharah.

 

Celkově je cílem snížit její spoléhání na Defense Matrix a přinést jí větší zábavu. Co se týká balancování hry, jde o nerf schopnosti Defense Matrix, ne D.Vy jako hrdiny.

 

Na nové změny se můžete těšit již brzy na PTR!


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorom 476 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet