Alejandra

  alejandra    hero   

 

Alejandra je mladá dívka, která žije v Dorado se svou matkou, pravděpodobně nad jejich pekárnou Panadería Las Nieblas.

 

Status: živá

Národnost: Mexičanka

Základna: Dorado, Mexiko

Přidružení: Panadería Las Nieblas (pekárna)

 

"Mám starosti o Alejandru. Každý den. Už není dítě, ale   není ani dospělá. Je na rozcestí. Vyprávím jí o hrdinech, kteří znovu a znovu zachránili náš svět, protože ji chci dát   naději. Ale obávám se, že by mohla být nucena   rozhodnout se si vybrat, kterým směrem jejího života   půjde."

~ Matka Alejandry

 

Příběh

 

 

"A: Jsi jeden z těch hrdinů, ne?

S: Už ne.

A: Myslím, že jsi."

~ Alejandra a Soldier: 76

Když vyrůstala, Alejandřina matka jí vyprávěla příběhy skupiny Overwatch, která zachránila svět. Nastal čas, kdy dosáhla věku, kdy už nebyla dítě, ale nebyla dost dospělá na to, aby se o sebe postarala. Bylo to v ten den, když ji její matka poslala ven pro mouku. 

Když nastal večer, narazila na svou první překážku v podobě gangu Los Muertos, kteří pobili na ulici Omniky. Snažila se proklouznout kolem nich, ale byla spatřena a byla povzbuzována, aby se zúčastnila bitky. Snažila se z ní vykroutit, ale členové byli neodbytní. Nakonec odjeli, ale ne bez toho, aby ji okradli o peníze, které jí dala matka na nákup. Poté utekla, když zjistila, že někdo jiný také potkal tento gang a dostal se s členy do bitky (pro nás velice dobře známý Soldier: 76). Schovala se, když začal boj mezi gangem a mužem. Gang hodil mezi dívku a muže granát a on se musel rozhodnout, komu dá přednost. Nakonec ji zachránil před výbuchem. Zeptala se ho, proč ji zachránil, a pochmurně odpověděl, že staré zvyky umírají těžce a řekl jí, aby šla domů (poté, co jí vrátil peněženku). Uvědomila si, že muž je jedním z hrdinů, o kterých jí její matka vyprávěla, i když odpověděl, že už není hrdina.

S moukou a starým plakátem Overwatch v ruce se vrátila domů s mnohem lepší náladou a řekla matce co se ji v tu noc přihodilo.

 

 

  • Searching

Dlouho po incidentu Los Muertos našla Alejandra v restauraci své matky dva návštěvníky. Žena (Zarya) jí ukázala obrázek Sombry a řekla jí, že udělala špatnou věc a že kdyby jí pomohla, byla by to její "hrdinka". Alejandra je nasměrovala do skladu, ve kterém sídlila Sombra. 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorom 476 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet