Wrecking Ball

  Hammond    Wrecking    Ball   

 

Jméno: Wrecking Balldn6ibhi79g_f03dd8e88ad235ab3b28143867da441961552303_1532457576_3061.png

Pravé jméno: Hammond

Věk: 14

Povolání: mechanik, pilot

Základna operací: Horizon Lunar Colony

Frakce: žádná

 

Schopnosti

 

QUAD CANNONS - Automatická kanónová zbraň. 

 

ROLL - Přemění se na kuličku a zvýší se jeho maximální rychlost pohybu. 

  

GRAPPLING CLAWS - Vytvoří hák, díky kterému se může rychle pohybovat v dané oblasti. Umožňuje vysokorychlostní srážky, vyhodí a poškodí nepřátele.

 

ADAPTIVE SHIELD - Umožní dočasný osobní štít, množství štítů se zvýší podle počtu nepřátel v okolí. 

 

PILEDRIVER - Narází do země, který udělí poškození a vymrští nepřítele do vzduchu.

 

MINEFIELD (ultimátní schopnost) - Vytvoří minové pole.

 

 

Příběh

 

"DO NOT ANGER THE HAMSTER."

 

Jedním z mnoha experimentů uvnitř základny na měsíci, bylo testování zvířat a jejich adaptaci genetickou cestou. Jeden z vedlejších účinků, pak tato zvířata vykazovala extrémní fyzickou a také mozkovou progresi a růst. Zatím co většina pokusných zvířat byly primáti, nacházelo se tu i pár výjimek. Jednou z nich byl i křeček jménem Hammond, který byl označován jako "exemplář 8".

 

Stejně jako u ostatních, Hammondova inteligence se postupem času začala výrazně zvyšovat. Podle zápisů, vykazoval schopnost řešit i komplikovanější problémy. Začal být také velmi zvídavý, častokrát pak bavil a zaměstnával vědce tím, že vždy utekl ze své klece a schoval se v jiné části kolonie. Tady nutno dodat, že si pokaždé našel jiný a propracovanější způsob útěku. Jak se křeček stále zdokonaloval, zaměstnával vědce víc, než kterýkoliv další uprchlík. Ačkoliv jej vědci vždy našli a vrátili zpět do jeho klece, tak nikdy neodhalili skutečný důvod jeho útěku. Tím bylo pomalé zdokonalování se v mechanice, které se mu již brzy velmi hodilo.

 

Během těchto útěků se také velmi skamarádil se subjektem číslo "28". Těsně před tím, než na základně došlo k převratu, Hammond znovu uprchl a schoval se ve ventilační šachtě. Nikdo mu však nevěnoval zvláštní pozornost, jelikož se jeden z primátů také dostal ze své klece, a začal vzpouru proti lidským vědcům. Ne všichni se této vzpoury účastnili a například onen subjekt "28", který byl Hammondovým kamarádem, plánoval útěk na planetu zemi. Tento subjekt můžeme nyní znát pod jménem Winston. Hammond se chopil své příležitosti a zatím, co kolonií zmítal chaos, rozhodl se pomocí vybavení kolem, postavit si provizorní kapsli. Tu zkonstruoval ze své křeččí klece, do které přidal pár vychytávek, včetně přitahovacího ramena, pomocí kterého se tajně připojil k Winstonovu záchranného modulu, se kterým se pak oba dva dostali na planetu zemi. Během toho, jak vstupovali do atmosféry, Hammondův drapák vypověděl službu a odpojil jej. Oba tak dopadli na různé časti světa. Winston na Watchpoint Gibraltar, kde si také založil svou základnu, Hammond dopadl do Australského Junkertown. Tam našel přímo ráj součástek z rozbitých strojů, a tak mohl dle své libosti upravovat svou kouli. Po skončení všech modifikací se z původní běhací kuličky stal mechanoid, který v Junkertownu neměl konkurenci a vyhrával tak jeden místní bojový turnaj za druhým.

 

Pod jménem Wrecking Ball se stal několika násobným neporaženým šampionem. Nikdo však nevěděl, kdo se skrývá uvnitř mechanoida. Tady je také třeba zmínit, že Hammondův stroj sice byl mechanický, ale nejednalo se o omnika, jak jsme v Overwatchi zvyklí, ale skutečně o mechanoida. Ten také Hammondovi pomáhal s komunikací, jelikož křeček sám o sobě mluvit neuměl, Wrecking Ball jeho pískání přeměňoval na mluvu. Jak Hammond vyhrával turnaje, znovu začal pracovat na svém mechovi, až dokud nebyl tak silný, že se mohl z Junkertownu vydat do širého světa, kde nyní se svou zvídavostí objevuje krásy a nástrahy volnosti.

 

 

 

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

irrarocoX 22.02.2023 10:47

I go for short walk almost every day, weather permitting <a href=https://buycialis.lol>buy cialis online with prescription</a> Thanks, Mariane

irelevant 29.06.2018 08:44

Prosím, paán autor, prečítajte si po sebe svoj článok. Nie len že sú tam gramatické chyby ale aj množstvo preklepov.

manuel 25.07.2018 18:40

Och, ja tak zbožňujem iróniu..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet