První teasery k hrdinovi 27!

  new    hero    coming   

 

Víme, že další hrdina Overwatch je už nějakou dobu v testování. Je načase, aby začalo první odhalování! První byl zveřejněn dnes na Twitteru:

 

 

Takže kdo je vlastně Emre Sarioglu a co dělá na tak vysoko postavené misi? Postava je určitě turecké národnosti a operace "White Dome" se může týkat kostela Hagia Sophia v Instabulu. Instabul je město, které kombinuje starověké, středověké a moderní prvky, a zobrazuje se často jako mapa v různých videohrách. Může se jednat o nového tureckého hrdinu a mapu? 

 

Na druhou stranu Blizzard prohlásil, že už jsme hrdinu 27 viděli nebo jsme se s ním setkali/slyšeli, ale určitě tam nebyla zmínka o hrdinovi z Turecka. Naopak, nejpopulárnější teorie ukázaly na hrdinu ze sousedního Řecka (jmenovitě Ares nebo Athena). Možná, že Emre Sarioglu s tím zcela nesouvisí, stejně jako Efi Oladele byla představena před Orisou.

 

 

Podělte se s námi do komentářů, pokud máte vlastní spekulace a teorie o novém hrdinovi!

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ales_CZ 27.02.2018 04:59

když se podíváte na první Animated short, tak myslím že v čase 7:20 začínají Winstonovy probíhat na obrazovce hrdinové Overwatche a když si to budete stopovat, tak je vidět mnoho neznámých hrdinů a mám pocit, že mezi nima je i Emre Sarioglu. Ještě když si pustíte video Ana story, tak v čase 47s tak vlevo dole pod Reaperem je mužská postava, kterou jsem nedokázal určit, takže to by mohl také být právě Emre Sarioglu > Blizzard prohlásil, že už jsme hrdinu 27 viděli nebo jsme se s ním setkali/slyšeli

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet