Soldier: 76 brzy ve vlastním animovaném příběhu

Hledaná osoba Soldier:76

Existují zprávy, že mezinárodní uprchlík "Soldier: 76" byl spatřen v Doradu. Naposledy byl viděn v USA sledující řetězec útoků na bývalé zařízení Overwatch, zdá se, že mohl překročit hranice Mexika.

Pokud o jeho pobytu a nebo aktivitách máte nějaké informace, kontaktujte příslušné úřady. Za jakékoli poskytnuté informace vedoucí k jeho dopadení je vypsána odměna ve výši $ 10.000.000.

Tímto oznámením se Blizzard snaží fanoušky nalákat na blížící se short o bývalém veliteli jednotky Overwatch. První záběry jsme mohli vidět již v traileru uveřejněnému 11.5, kde se mezi již známé záběry přimíchalo i několik dosud neviděných. Jedny nové záběry patřily již zveřejněnému Dragons o Hanzovi a Genjim, další se týkaly právě Soldiera:76. Nutno podotknout, že se jednalo o velmi akční záběry.

Děj se bude odehrávat v Mexickém městečku Dorado. Jedná se, jak je u Overwatch shortů zvykem, o hratelnou mapu. Další indicie o příběhu poskytuje samotný Soldier: 76. Pokud za něj na mapě Dorado hrajete, pak na začátku hry pronese: "I wanna know what LumériCo's been up to." (Zajímalo by mne, co má LumériCo za luben)

Při průchodu mapou je možno, krom nápadného Zikkuratu společnosti LumériCo, spatřit na stěně nasprejovaný nápis Los Muertos. O co se jedná nám blíže osvětlují následující informace.

 

Kdo jsou Los Muertos?

V současnosti je o organizaci Los Muertos známo jen málo. Ačkoli je většina považuje za nezákonný a oportunistický gang, jeho členové by sami sebe označili za revolucionáře představující ty, které za sebou zanechala vláda po rozšíření devastace Omnic krize.

 

Elektrárna, jako vlajková loď LumériCo

Výkonný ředitel LumériCo Guillermo Portero oznámila dokončení jaderné elektrárny v Dorado. Poslední článek dlouho očekávané firemní sítě slibující dodat cenově dostupnou a čistou energii na celém svém území.

"Toto je velký den pro Mexico. Jako president, byl mým snem nejen opravit infrastrukturu zničenou během La Medianoche, ale poskytnout této zemi takovou infrastrukturu, jakou ji bude závidět celý svět. Já i LumériCo jsme tento sen proměnili ve skutečnost," říká Portero.

"Nyní obraťme pozornost do budoucnosti a k těm, kteří mohou těžit z vedení naší země."

 

Datum uveřejnění příběhu s Soldierem: 76 se dá očekávat v brzké době.

 

Zdroj: https://playoverwatch.com/en-us/blog/20119620

 

 

Naposledy upravil/a Kizuoto 22.01.2017 v 16:40:35.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet