Shorts

Jak již z názvu vyplývá jedná se o krátké animované filmečky o hrdinech, kteří vás budou provázet hrou! Jakou postavu si nakonec vybere vy, je jen a jen na vás! 


Infiltration

Sombra, nová postava a její krátký příběh. O tom jak je zručná v hackování či ovládání zbraní není pochyb, však posuďte sami!


The Last Bastion

Tentokrát se celý příběh točí kolem Bastiona, posledního z omnics, který v přilehlém lese přežil souboj s lidskými jednotkami. Na slova chudý příběh klade důraz na střet mohutné mechanické síly a nově navázaného přátelství.


Hero

Jeden voják, mexický gang a malá holčička. Tentokrát příběh zaměřený na Soldiera: 76! Uvidíme exploze a pořádnou bitku, tak na co ještě čekáte?


Dragons

Luk a šíp, hlavní zbraně hrdiny Hanza proti němuž nastoupí jeho bratr Genji společně ze svým mečem a shurikeny! Kdo vyhraje? Podívejte se sami!


Alive

Obě jsou rychlé,ozbrojené a ještě k tomu holky! Widowmaker nebo Tracer? Pojďte se podívat na druhý díl a vyberte si sami!


Recall

První díl animovaného dobrodružství je tady! Opičák Winston a nebo radši smrťák Reaper? Kterého si oblíbíte je opět jen na vás! 



Naposledy upravil/a PanOlda 14.11.2016 v 17:20:17.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

appealela 19.12.2022 05:26

Welch Foundation E 0004, Swedish Cancer Fund, Department of Defense 68847 MA REP W911NF 16 1 0480 and organized and creative scholarly activity grant from university of Houston Downtown <a href=http://stromectol.mom>where to buy stromectol without prescription</a> So, I ll be honest about you with how realistic massive gains are in short space of time

acculky 15.11.2022 11:21

Bacterial Vaginosis BV A condition in which the normal balance of bacteria is changed by an overgrowth of other bacteria <a href=http://doxycycline.world/>is doxycycline</a>

squitte 08.10.2022 07:53

The fact is that steroids, while increasing the production of testosterone, also increase the level of female hormones, in particular estradiol <a href=http://buylasixon.com/>lasix alternative</a>

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet