Potvrzena cena Overwatch sběratelské edice!

V noci ze včerejška na dnešek jsme se dozvěděli, že Overwatch vyjde i na novou generaci konzolí, a to na Play Station 4 a Xbox One. Společně s tím zveřejnil i obchod GameStop cenovku Origins edice, která je $59,99. To se zdálo mnohým hodně, až se jeden uživatel Redditu rozhodl do obchodu vydat a hru zakoupit. Cena byla $40. Spekuluje se o tom, že nižší cena je za digitální verzi a vyšší je za verzi, která obsahuje i některé fyzické věci navíc. Vyšší cenovku dnes potvrdil internetový obchod Amazon. Na odkazu můžete skutečně vidět cenovku $59,99.
 

 


Společně s tím máme potvrzenou i cenu sběratelské edice pro Xbox One, která se zatím zastavila na cenovce $129,99! Zatím se neví, co přesně bude edice obsahovat. Jedno snad víme jistě. Pokud se dva velké obchody dopustí takového úniku informací, není to jen tak. Kdekdo by si mohl i myslet, že je to schválně. Snad nám nadcházející BlizzCon vnese do situace více světla.



Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 17:46:07.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorom 16 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet