Odměny za sledování Blizzconu

  Blizzcon    Rewards    Virtual ticket   

Každý rok se za účast na BlizzConu rozdávají odměny a tento ročník není výjimkou! Kolem Orgrimmaru a Stormwindu ve World of Warcraft už krouží hráči na jejich BlizzCon mountech. Již nyní se k oslavám mohou připojit hráči Starcraftu II a Overwatche.

 

Ať již se zúčastníte tohoto ročníku BlizzConu osobně nebo skrze BlizzCon 2017 Virtual Ticket, čekají na vás následující odměny.

 

World of Warcraft: Stormwind Skychaser a Orgrimmar Interceptor

WOW mount
Hrdinové Azerothu se mohou prohánět po nebi díky tématickým mountů. Orgrimmar Interceptor pro Hordu a Stormwin Skychaser pro bojovníky Aliance.

 

Overwatch: BlizzCon 2017 Winston Skin

Overwatch skin
Winston, díky síle vědy, teleportován na Blizzcon 2017! Na památku na místě sehnal tématický kostým, se kterým se již dnes můžete chlubit ve hře.

 

StarCraft II: Junker SCV, Probe a Drone Skiny

SC skin
Vyhrabáno kdesi v zapadlé části sektoru Korprul Teranskými lovci pokladů. Trocha údržby, přelakování a tito sběrači jsou jako noví a připraveni k použití!

 

Heroes of the Storm®: Nexus Razorback Mount…a více!

Hots mount
Vyrazit do bitvy na naleštěném mountovi s originálním BlizzCon bannerem. Nesmí chybět samozřejmě stylový sprej a tématický portét. V počtu odměn Heroes of the Storm určitě vede.

 

Diablo® III: Murkromancer Pet

Diablo pet
Nikdo neunikne aaaaaughibbrgubugbugrguburgle! Všichni se budou třást před armádou mrtvých ryb ovládanou nekromantickým murlocem!

 

Hearthstone®: Mystery Goodie

HS mystery
A co zbylo pro hráče Hearthstonu? V tom Blizzard ještě nemá úplně jasno, a proto půjde o překvapení. Nebo nás jen tahají za nos a nechtěji nám to prozradit?

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

LeZalox

LeZalox je autorom 0 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet