Je vaše Tracer nejhezčí?

Hra už je nějaký ten den venku a vy pořád nevíte, zda-li koupit či ne, protože si nejste jistí, jak pojede? Pojďme se na to blíže podívat!

 

Grafické porovnání na různých sestavách

Pokud jste snad ještě neviděli doporučené požadavky, ZDE jsou k dispozici.

Na začátek můžeme s jistotou říct, že hra je perfektně optimalizovaná, užijete si ji na nízkorozpočtových počítačích a to i na 60 fps.

Podívejme se,  jak hra běží na sestavě s procesorem i3 a grafickými kartami v cenové kategorii do 4 tisíc korun. Pokud si děláte starosti s pamětí RAM, která v testu byla 16 Gb, nezoufejte. Doporučených 4 až 6 Gb bohatě postačí.


Pokud patříte k hráčům, co mají nabušené mašiny a chcete vidět, jak vaše hra bude vypadat? Máme pro vás ukázku různých nastavení. Snad jen podotknout, že pokud nejste detailista, není co řešit. Pokud ano, můžete si povšimnout například stínů, odlesků či anti-aliasingu. Hra běží na i7 a grafické kartě ve vyšší cenové kategorii.


Mezi platformové války

Patříte mezi konzolové hráče, a nebo upřednostňujete počítač? Kdo zvítězí tentokrát? Jednoznačně PC, za ním PS4 a poslední XOne. Ovšem jednu věc má PS4 oproti PC lepší a tím je anti-aliasing, který překvapivě vypadá o něco lépe!

Jak hra celkově vypadá můžete vidět na obrázku níže.

Na celé video porovnávající rozdíly mezi platformovými verzemi hry, se můžete podívat v odkaze níže.

Už máte objednáno? Pokud nevíte, jakou edici zvolit, článek naleznete ZDE



Naposledy upravil/a kovka 02.06.2016 v 23:40:40.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet