Co přinese druhá část OWL?

  Overwatch    League    OWL   

 

První část OWL 2019 je sice za námi, přinesla ale spoustu skvělých okamžiků a napínavých zápasů. Na scéně se oproti minulé sezoně ukázalo osm nových týmu a spousta nových tváří. Většina zápasů se odehrála v klasické sestavě tří tanků a tří supportů, což se vzhledem k metě dalo čekat, našli se tu ale i výjimky! Dafran hned při svém debutu ukázal, jak umí zahrát Torbjörna, k vidění byla i Symmetra v podání Sourfoura, tým Chengdu Hunters se snažil nejvíce zůstat u své quad dps sestavy, některé týmy nahradili svou D.vu Sombrou. Pro některé týmy bylo prvních 5 týdnů úspěšných, pro některé ani v nejmenším. Shangai Dragons prolomili svoji neuvěřitelně dlouhou řadu proher (42-0!), LA Valiant se naopak zatím nezadařilo a čekají tak na svou první výhru. NYXL potvrdili svou sílu a sehranost svou neporazitelností v základní části, stejnou neporazitelnost ale překvapili i Vancover Titans, kteří na rozdíl od NYXL neporaženi zůstali i v play-offs, a vybojovali si tak titul výherců první části!

fpageu7w2q_1600ac33ca32bf318ea5846ea893df28d7c7e6b5_1553806073_8205.jpg

 

Jak už jsem psal, první části ligy vládli Goats. Bude ale ve zbytku ligy všechno jinak? Ještě během první části proběhl rozsáhlý patch, který někteří označují jako pokus o vraždu rozšířené 3-3 kompozice. Hlavními změnami byl nerf Lucia a jeho speed boostu a nerf Discord orbu. Obě tyto schopnosti jsou pro Goats klíčové. Další velkou ránou by mohl být nedávno vydaný Hero 30, Baptiste. Za pomoci Immortality field dokáže ochránit tým v Gravitonu a v podobných nepříjemných situacích, a díky svým raketovým botám se dokáže rychle přesunout na bezpečná místa, kam se smrtící jednotka Goats nedostane. Mezi další změny, i když ne tak zásadní, patří změna seznamu map, na kterých se budou odehrávat bitvy druhé části. Uvidíme zde mapy jako Junkertown, Blizzard World a i poslední přidanou mapu, Paris!

ubekc2jfcw_c73a1a341ca3915b2b69fd1fcd03ef96aff3f7d9_1553780315_3555.jpg

Odchýlí se tedy týmy od tak trochu okoukané kompozice? Vrátí se na scénu slavná jména, jako je SBB, nebo dokonce sám Pine? Uvidíme mechanicky nadané hráče konečně znovu hrát mechanicky náročné hrdiny, a ne Briggite? To všechno se dozvíme v další sezoně, která startuje již příští pátek!

 

Jaký tým ovládne Stage 2? A který z týmu se vzdá Goats a vrátí dps hráče na výsluní? Napište nám svoje tipy do komentářů!


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet