Blizzard proti hackerům

Pomocné programy a kódy očerňují online hry už roky. Overwatch je jedním z jejich posledních cílů a doufejme, že ne na dlouho. Zvolený platební model, tedy nakup a hraj, mnohem méně podněcuje hráče, aby riskovali svůj účet jen za cenu několika vyhraných her. Tím spíše, že s ním mají často svázané i jiné tituly. 

Blizzard se nechal slyšet, že podvodníky nebude tolerovat a má pro ně přichystaný trvalý ban. Nejen vyšší pořizovací cena by tak mohla být dostatečný důvodem, proč si takové konání rozmyslet. V případě, že máte podezření na užívání podvodných programů, můžete dotyčného nahlásit na níže uvedené e-mailové adrese.

Blizzard zdroj

V poslední době jsme celosvětově zakročili proti Overwatch účtům, využívající podvodné programy. Jsme odhodláni vytvořit vyrovnaný a spravedlivý prostor pro vzájemné zápolení v Overwatch. Všichni, kteří budou tímto způsobem porušovat Podmínky uživání, budou náležitě potrestáni. Podvádění v jakékoli formě nebude tolerováno - více si můžete přečíst zde. Pokud si myslíte, že někdo jiný podvádí, nebo máte informace o hackování, botech, nebo jiném nepovoleném užívání programů třetích stran, dejte nám prosím vědět! Kontaktovat nás můžete pomocí funkce Nahlásit přímo ve hře, nebo skrze následující email: hacks@blizzard.com

Že to nejsou jen prázdná slova, dokazuje Blizzard v poslední novince, kdy v Číně zablokoval 1572 hráčů. Veškerá jména jsou k dispozici po rozkliknutí zdroje příspěvku níže.

Blizzard zdroj

我们近期正在对全球范围内使用了外挂的《守望先锋》账号采取行动。我们一直努力为《守望先锋》玩家提供一个公平公正的游戏环境,并且将继续对违反了《使用条款》的玩家采取必要措施,任何形式的作弊都将被严惩。

若您相信另一名玩家正在作弊或者您有任何关于在《守望先锋》中使用外挂、机器人或未经授权的第三方软件的信息,请务必告知我们!您可以在游戏中点击右键菜单中的“举报”按钮,或发送邮件至CN_hacks@battlenet.com.cn。

O zátahu na evropské podvodníky v současnosti nekolují žádné podrobnější zprávy, ale mějte na paměti, že Blizzard situaci monitoruje. Podvádět se nevyplácí - hrajte fér.



Naposledy upravil/a kovka 03.06.2016 v 15:16:50.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

kovka
Michal Kovář

kovka je autorom 109 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet