Ban hammer udeřil v Jižní Koreji

Blizzard ve svém posledním zátahu proti podvádějícím hráčům zabanoval více než 10 000 hráčů v Jižní Koreji.

 

Podle tohoto postu (přeložil web VentureBat) korejského Overwatch týmu se tito hráči provinili takzvaným "nukingem". Jedná se o způsob podvádění, při kterém viník zahltí oponenta sérií DDOS útoků a to má samozřejmě vliv na jeho internetové připojení.

 

"Našim hlavním cílem je vytvoření příjemného prostředí pro hráče, kteří dodržují pravidla. Uděláme vše pro to, abychom podvádějícím hráčům v tomto jednání zabránili," zaznělo ve vyjádření korejského Overwatch týmu v již zmiňovaném přípěvku na fóru.

 

V Jižní Koreji se Overwatch často hraje v internetových kavárnách, kde minulé léto porazil oblíbené League of Legends. Pokud tedy dostane takováto kavárna ban kvůli nějakému podvodníkovi, určitě chápete, jak může být její majitel šťastný.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Darlington
Honza Vavřiník

Darlington je autorom 110 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Liway 17.01.2017 18:10

Zrovna před pár dny jsem hrál a v enemy teamu Hanzo, který měl Wo Kurau každých cca 30 sec. Naštestí byl lama i s tím a prohra je neminula

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet