Asistent týmu Dallas Fuel a tweet kritizující ban…

  Dallas Fuel    Ban    Hearthstone   

 

Pokud sledujete dění ohledně Asia-Pacific Grandmasters, které vyhrál Blitzchung, určitě vám neunikl fakt že následně po tom co pronesl podporu protestujícím v Honk-Kongu, byl Blizzardem zabanován! (Více info ve článku ZDE!) K celé situace se následně vyjádřil i Brian Kibler (dlouholetý hráč a komentátor hry Hearthstone) - více ve článku ZDE!

 

Nedávno se na Twitteru vyskytl tweet od asistenta trenéra Dallas FuelJustina “Jayne” Conroye, který kritizoval rozhodnutí Blizzardu za ban a odebrání výdělku hráče Chung “Blitzchung” Ng Wai - který byl následně smazán. Zatímco prý uznává právo Blizzardu a jejich pravidel - odsuzuje "cenzuru a přísný trest proti jednotlivci, který bojuje za lidská práva".

 

Kromě toho že Blitzchung dostal ban na jeden rok a kompletě přišel o svou výhru, Blizzard také vyhodil dva komentátory, kteří s ním vedli rozhovor při kterém pronesl svou podporu protestujícím.

 

V Kalifornii také protestovala skupina zaměstnanců společnosti Activision Blizzard, demonstranti zakryli nápisy (na desce kolem sochy) “Think Globally” a “Every Voice Matters.”

 

Jayne se od doby smazání tweetu nijak nevyjádřil.

 

Co si o tomto myslíte vy? Sledujete dění? Jak se bude dál situace vyvíjet?

Napište nám vaše názory do komentářů níže!


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet