Video koutek vol. 16

První video je o tom, jak tým kolikrát ignoruje tu nejdůležitější věc a to posouvat payload k cíli, a tak to zbyde na supportech. Není to kolikrát pravda? Tak pro příště, MOVE THE PAYLOAD!

Druhé video je novější a je o Junkratovi na mapě Hollywood, kde je tím správným obráncem. Je zde lehce zparodováno jak vlastně celý hrdna funguje, ale jsou zde vtipy i na jiné hrdiny. Pokud se vám první video aspoň trochu líbilo, tak neváhejte a koukejte dál, stojí to za to!

Našli jste ve videích shodu s hrou? Přišli vám videa zajímavá a vtipná? Pokud ano, tak nám dejte vědět a my se budeme snažit každé nově vydané video oznámit vám prostřednictvím video koutku.



Naposledy upravil/a Fyzzi 09.12.2016 v 18:39:23.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WeewawMub 25.06.2023 09:22

Eat a variety of vegetables dark green, red and orange each day, as well as fiber rich legumes beans and peas, and others <a href=https://sildenafi.cfd>can i buy viagra online</a> A particular concern among postmenopausal women has been bone health, including osteopenia, osteoporosis, and osteoporotic fracture, all of which are accelerated by AIs

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet