BlizzCon - Oznámení

Hned po skončení oznámení o hře Heartstone byl na pódium povolán Jeff Kaplan. Ten naprosto na nic nečekal a halu plnou fanoušků Blizzardu překvapil hned několika věcmi. Oznámil jednu novou mapu, která bude mít jméno Hollywood! Dále byli představení nový tři hrdinové.

 O hrdince jménem D.Va jsme slyšeli už dřív. BlizzCon nám ale osvítil tuto hrdinku o něco víc. D.Va bude pátým hrdinou, který bude ve skupině tank hrdinů. Jak jsem již zmiňoval D.Va není sama.

 

 Další v ukázce byla hrdinka Mei. Tato neznámá dívka nás mohla ohromit svými ledovými schopnostmi. Mei bude patřit do skupinky defensivních hrdinů.
 

Jako poslední v ukázce byl oznámen hrdina jménem Genji. Na první pohled připomíná futuristického ninju, který bude zařazen do skupiny ofensivních hrdinů. Genji je Hanzův zdánlivě mrtvý mladší bratr.

 

Další velice důležité oznámení bylo o ceně Overwatch. Respektive jestli hra bude free to play, nebo jestli bude placená. Špatná zpráva pro všechny co mají v peněženkách prázdno, Overwatch bude něco stát. Blizzard oznámil hned tři balíčky, které si můžete již dnes zakoupit.

.

První balíček je nejlevnější a obsahuje hru jako takovou. Když si hru koupíte v předprodeji, dostanete skin na Widowmaker. Dále balíček obsahuje všech 21 oznámených hrdinů. To znamená, že když si koupíte hru, budete moct hrát za všechny hrdiny. Tento balíček stojí 39.99€

Druhý balíček je pojmenován Overwatch Origin Edition. Obsahuje to samé jako první balíček, ale jako bonus je zde pět skinů na pět rozdílných hrdinů. Skiny jsou: Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, Strike-Commander Morrison, Blackwatch Reyes, and Slipstream Tracer. Další věc, kterou tento balíček obsahuje, jsou obsahy i do ostatních her od Blizzardu. Do hry Heroes of the storm dostanete Tracer jako hrdinu. Do hry World of Warcraft dostanete Baby Winston jako peta. Do hry Hearthstone dostanete card back. Do hry Diablo dostanete křídla Mercy. Do hry Starcraft II dostanete portréty těchto hrdinů: Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion a Soldier: 76. Tento balíček stojí 59.99€

   

Poslední balíček je pojmenován Overwatch Collector’s Edition. Je nejdražší, ale obsahuje nejvíce věcí. Obsahuje vše, co předchozí balíčky, ale navíc je zde hned několik věcí. Tou asi nejzajímavější je soška hridny Soldier: 76. Ta by měla být vysoká 33cm. Další věcí je kniha, která vás vtáhne do světa Overwatch. Obsahuje příběhy hrdinů, příběhy map a spoustu ilustrací. Poslední věcí v tomto balíčku je soundtrack pro overwatch. Tento sběratelský balíček stojí 129,99€ ve Velké Británii v herním obchodu. Tento balíček tedy není možné zakoupit pouze přes internet, jelikož v něm není jen digitální obsah. V budoucnu se dozvíme, jestli je možnost zakoupit si balíček v ČR anebo si jí nechat zaslat od Blizzardu.

 

Ať už si vyberete jakýkoliv z těchto balíčků, až Overwatch oficiálně vyjde, veškeré vaše zakoupené věci se vám automaticky odemknou.

Poslední oznámení bylo pro všechny nejdůležitější a to kdy vlastně hra bude vydána? Jeff Kaplan oznámil, že hra Overwatch vyjde na jaře roku 2016! Takže připravte své počítače a konzole, protože svět potřebuje hrdiny!

Zdroj: http://blizzard.gamespress.com/Overwatch

 



Naposledy upravil/a Fyzzi 07.11.2015 v 15:13:17.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

TigiBird 07.11.2015 15:18

Nemohli oznámit nového supporta.. FeelsBadMan

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet