Získejte tokeny a exkluzivní skiny sledováním ligy na…

  twitch    skins    emotes   

 

Twitch při zahájení první sezóny ligy slíbil, že odmění diváky, kteří budou sledovat ligu v akci na Twitchi. Teď, když začíná druhá fáze, je čas ukázat, jak na to a co nového můžete získat.

 

Získejte League tokeny do hry

  • Sbírejte tokeny jen díky tomu, že budete sledovat živé dění přímo u svých monitorů. Jediné, co musíte udělat, je propojit své účty Blizzard Battle.net a Twitch, a to jednoduše přímo ZDE! Získáte jeden ligový token na konci každé dokončené mapy. A někteří šťastlivci obdrží 100 tokenů za každou finální mapu, kterou sledují na zápase.

 

Odemkněte Twitch emotes a skiny do hry

  • Představte se jako fanoušek v každé hře Overwatch League pomocí donate v podobě bitů, povzbuzujte svoje favorizované týmy a odemkněte exkluzivní loot:
    • Každý, kdo sleduje, může povzbuzovat svůj tým pomocí bitů a odemknout tím skiny Overwatch League, které ještě nejsou k dispozici ve hře.

  • Váš progress postupně odemkne exkluzivní emotes Overwatch hrdinů pro používání v chatu a podpoře vašeho týmu.

  • Cheering leaderboards ukazují, jak jste na tom ve fandění oproti ostatním.

 

Brzy také novinka

  • Připravte se na VIP Pass k tomu nejlepšímu z Overwatch League. Budete si moci odemknout ještě více herních položek, behind-the-scenes videa na Twitchi a dalších věci, které budou brzy odhaleny.

 

Nezapomeňte sledovat ligu: ZDE!

Plán pro tento týden: ZDE!

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pali 22.02.2018 18:19

Takže budu muset vstávat v jednu ráno, abych dostal jeden token? DD Myslím, že dobrý joke no. Tak to udělali pěkně debilně )

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet