Video koutek vol. 18

První schopnost je štít u Bastiona, který měl při turret módu před sebou. Sice se neuměl otáčet o 360°, ale síla jeho štítu donutila Blizzard štít odebrat a tím ulehčit hráčům, kteří Bastiona nehráli.

Druhou je schopnost Phary. Její Concussive blast. Všichni asi známe její schopnost, která odhodí nepřátele nebo Pharu od epicentra výbuchu. Předtím ale tato schopnost uměla ještě něco. Dávala velké poškození do štítů, které hrdinové vytvářejí. Ano pomocí jedno Ečka jste mohli zničit štít Winstona, Reinharda. Dokonce i Zarya přišla o svůj štít. Naštěstí Blizzard schopnost upravil do podoby, kterou známe dnes.

Třetí schopnost, která byla změněna je Genjiho Swift strike. Nyní dává Gejni 50 poškození když někoho trefí. Předtím bylo poškození za čas. Ten kdo byl trefen, tedy krvácel. Změna přišla, protože Blizzard si myslel, že efekt krvácení úplně k Genjimu neseděl.

Čtvrtou schopností je Defense matrix u D.vy. Původně tato schopnost měla deset sekund cooldown a tak hráč musel velice dobře plánovat, kdy schopnost použije. Nyní D.va může používat Defense matrix častěji a po čase se jí schopnost regeneruje. Změna dala hráči více kontroly nad absorbováním příchozích projektilů.

Pátá a poslední změna byla u Symmetry. Nedávno byla Symmetra změněna a její schopnost Photon shield už ve hře vůbec není. Přidat hrdinům 25 životů ve formě štítu Blizzardu přišlo příliš pasivní a tak hledali změnu. Nyní má Symmetra Photon barrier. Symmetra vyšle štít, který se pohybuje vpřed a brání tak tým.

Jaké schopnosti byste vrátili? Jsou nějaké, které byste chtěli ze hry odstranit, nebo je nějak změnit?


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Fyzzi
Pavel Umlauf

Fyzzi je autorem 55 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet