Update na PTR! Odhalení nové mapy či eventu?

  numbani    baptiste    nová   

 

Po nedávných aktualizacích na PTR serverech došlo k pár kosmetickým úpravavám v mapě Numbani, po kterých jsme přesvědčeni o příchodu nové mapy či nového eventu.

 

 

Změny v Numbani

 

Ve spawnovací místnosti (mezinárodní terminál pro útočící tým) je několik plakátů, které ukazují na čtyři již existující mapy. King's Row, Volskaya Industries, Temple of Anubis a Hanamura. Jeden uživatel Redditu upozornil, že po nedávné aktualizaci na PTR s jeden z plakátů Temple of Anubis změnil na Havanu, tedy hlavní město Kuby.

 

Tato změna vede mnoho fanoušků k tomu, že další novou mapou bude právě Havana

 

Poslední vydanou mapou byla Paris v polovině února. Vzhledem k tomu, jak se vydávájí nové mapy, je nepravděpodobné, že by Havana měla být brzy vydána. Vydávání nových map se zpravidla dějí každé 3 až 4 měsíce. Nadruhou stranu je možné, že nám Blizzard dává vědět o nové mapě v předstihu.

 

Další možností je, že plakát poukazuje na příští event Overwatch Archives, který bude pravděpodobně přístím sezóním eventem. Každý Archives event začínal v dubnu od jeho prvního vydání v roce 2017.

 

Vzhledem k tomu, že Baptiste je bývalý člen Talonu, jeho zveřejnění mohlo vyvolat event Archives nebo herní mód, který se bude soustředit kolem jeho lore v Overwatchi, a jeho minulost nás vrací do Karibiku - Havana by mohla hrát roli v příštím eventu.

 

Nebo se jedná jen o jednoduchou kosmetickou úpravu pro oslavení vydání Baptiste?

Na to, co si pro nás Blizzard připravil, si budeme muset ještě chvíli počkat. Co myslíte vy?

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet