Baptiste

  baptiste    support    healer   

 

Role: Support

Pravé jméno: Jean-Baptiste Augustin

Věk: 36

Povolání: vojenský lékař

Základna operací: Tortuga, Haiti (dříve)

Frakce: Karibská koalice, Talon

 

 

Schopnosti

 

BIOTIC LAUNCHER - Zbraň může střílet s vysokou přesností, ale také dokáže léčit nejbližší spojence.

 

REGENERATIVE BURST - Aktivuje intenzivní regenerační výbuch, kterým léčí kolem své spojence.

 

IMMORTALITY FIELD - Zařízení, které vytvoří kolem sebe kruh a zabrání smrti spojenců.

 

EXO BOOTS - Baptiste může díky této schopnosti vyskočit velmi vysoko.

 

AMPLIFICATION MATRIX (ultimátní schopnost) - Vytvoří průhlednou tabuli, která zvojnásobuje poškození a léčení od spojeneckých projektilů, které skrz ní proletí.

 

 

Příběh

 

"NO DYING ON MY WATCH."

 

Elitní vojenský lékař a bývalý člen Talonu, Baptiste nyní používá své dovednosti k tomu, aby pomohl těm, jejichž životy byly ovlivněny válkou.

 

Jean-Baptiste Augustin byl jedním z 30 milionů dětí osiřelých Omnickou krizí. S omezenými příležitostmi a zdroji se zapojil do armády. Karibská koalice byla vytvořená v reakci na krizi a stala se tak jeho novým domovem. Měl svou vrozenou touhu pomáhat lidem, Baptiste si vybral cestu vojenského lékaře a sloužil v elitní jednotce speciálních operací.

 

Po ukončení služby se Baptiste snažil najít pozici, kde by uplatnil své jedinečné dovednosti. Obrátil se na jednu z mála příležitostí, které se mu otevřely: vstoupil do organizace Talon, jedné z mnoha organizací, která profitovala z chaosu, který vznikl po následcích války.

 

Baptiste poprvé poznal dobrý život. Talonské mise byly snadné a dobře placené, odkládal si některé své výdělky, aby mohl založit kliniku v jeho rodném městě. Jenže rozkazy jeho jednotky se postupně vystupňovaly v brutalitu, vrcholem pak byly atentáty a operace s civilními oběťmi. Baptiste byl z posledních akcí velmi konfrontovaný. Uvědomil si, že pokračuje v násilí, stejně tak který zničil jeho vlastní komunitu. Znechucený tím, co dělal, opustil Talon a rozhodl se, že si vytvoří novou cestu.

 

Ale Talon ho nenechal jít. Baptiste věděl příliš mnoho a tak na něj poslali své jednotky, aby ho umlčeli. Šlo po něm mnoho agentů, včetně bývalých kamarádů. Aby zůstal pod radarem, Baptiste se pohyboval z místa na místo a pomáhal humanitárním organizacím po celém světě. Několika členům Talonu se ho podařilo vystopovat, ale už je nikdy nikdo neviděl.

 

Baptiste nyní pracuje na lepším světě, uzdravuje, kde může a bojuje, když musí. Ví, že nedokáže vrátit zpět svou minulost - ale je důležité to, co ho teď dělá jiným.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet