Baptiste

  baptiste    support    healer   

 

Role: Support

Pravé jméno: Jean-Baptiste Augustin

Věk: 36

Povolání: vojenský lékař

Základna operací: Tortuga, Haiti (dříve)

Frakce: Karibská koalice, Talon

 

 

Schopnosti

 

BIOTIC LAUNCHER - Zbraň může střílet s vysokou přesností, ale také dokáže léčit nejbližší spojence.

 

REGENERATIVE BURST - Aktivuje intenzivní regenerační výbuch, kterým léčí kolem své spojence.

 

IMMORTALITY FIELD - Zařízení, které vytvoří kolem sebe kruh a zabrání smrti spojenců.

 

EXO BOOTS - Baptiste může díky této schopnosti vyskočit velmi vysoko.

 

AMPLIFICATION MATRIX (ultimátní schopnost) - Vytvoří průhlednou tabuli, která zvojnásobuje poškození a léčení od spojeneckých projektilů, které skrz ní proletí.

 

 

Příběh

 

"NO DYING ON MY WATCH."

 

Elitní vojenský lékař a bývalý člen Talonu, Baptiste nyní používá své dovednosti k tomu, aby pomohl těm, jejichž životy byly ovlivněny válkou.

 

Jean-Baptiste Augustin byl jedním z 30 milionů dětí osiřelých Omnickou krizí. S omezenými příležitostmi a zdroji se zapojil do armády. Karibská koalice byla vytvořená v reakci na krizi a stala se tak jeho novým domovem. Měl svou vrozenou touhu pomáhat lidem, Baptiste si vybral cestu vojenského lékaře a sloužil v elitní jednotce speciálních operací.

 

Po ukončení služby se Baptiste snažil najít pozici, kde by uplatnil své jedinečné dovednosti. Obrátil se na jednu z mála příležitostí, které se mu otevřely: vstoupil do organizace Talon, jedné z mnoha organizací, která profitovala z chaosu, který vznikl po následcích války.

 

Baptiste poprvé poznal dobrý život. Talonské mise byly snadné a dobře placené, odkládal si některé své výdělky, aby mohl založit kliniku v jeho rodném městě. Jenže rozkazy jeho jednotky se postupně vystupňovaly v brutalitu, vrcholem pak byly atentáty a operace s civilními oběťmi. Baptiste byl z posledních akcí velmi konfrontovaný. Uvědomil si, že pokračuje v násilí, stejně tak který zničil jeho vlastní komunitu. Znechucený tím, co dělal, opustil Talon a rozhodl se, že si vytvoří novou cestu.

 

Ale Talon ho nenechal jít. Baptiste věděl příliš mnoho a tak na něj poslali své jednotky, aby ho umlčeli. Šlo po něm mnoho agentů, včetně bývalých kamarádů. Aby zůstal pod radarem, Baptiste se pohyboval z místa na místo a pomáhal humanitárním organizacím po celém světě. Několika členům Talonu se ho podařilo vystopovat, ale už je nikdy nikdo neviděl.

 

Baptiste nyní pracuje na lepším světě, uzdravuje, kde může a bojuje, když musí. Ví, že nedokáže vrátit zpět svou minulost - ale je důležité to, co ho teď dělá jiným.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet