Poslední otevřený beta víkend

Ode dneška (15. 4. 2016) až do neděle (17. 4. 2016) budou otevřeny beta servery mnoha dalším hráčům. Beta víkend začal dnes v 18 hodin a skončí v neděli v 6 hodin ráno. Již od brzkých hodin uděluje Blizzard přístupy na herní konta, která náhodně vybere. Jakmile budou pozvánky rozeslány, mohou hráči hru stáhnout a nainstalovat přes Battle.net klient.

Pokud budete do stresového testu vybráni, obdržíte e-mail s informacemi o celé akci, ovšem může se stát, že e-mail bude zpožděn, takže doporučujeme sledovat buď Battle.net klienta nebo Battle.net Account Management.

Detaily testování

Během testování budou mít hráči přístup ke všem 21 hrdinům a určitým mapám: Hanamura, Route 66 a Nepal. Poslední přidané funkce v testování nebudou zahrnuty.

Jedná se hlavně o test stability, takže se chce Blizzard zaměřit hlavně na technickou stránku hry, která zahrnuje například funkčnost hry na hráčských počítačích, stabilitu serverů, reporty kritických chyb a jiné problémy, které znepříjemňují herní zážitek.

Kam sepsat zpětnou vazbu?

Veškerou svou zpětnou vazbu můžete směřovat na americká Overwatch fóra, která sledují vývojáři i komunitní manažeři Overwatche.

 

Dostali jste se do beta testování?



Naposledy upravil/a Bellatrix 15.04.2016 v 22:34:29.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabeatine 17.04.2016 12:27

Ceris
by me zajimalo, proc tomu rikate open beta, kdyz to s open betou nema nic spolecnehokdyztak tak closed alpha nebo closed beta, ale ne open
Autor při tvořbě článku za pět dvanáct asi neměl čas ani přemýšlet nad tím, co píše a že si to odporuje ^^

Sabeatine 17.04.2016 12:27

Já teda nevim... ale web, věnovaný POUZE hře Overwatch... by si možná mohl alespoň vyzjistit PRAVDIVÉ informace a nepsat lži. NEJEDNÁ se ANI o otevřený beta víkend, to by snad došlo každému přinejmenším ve chvíli, kdy píše, že Blizzard rozesílá náhodně pozvánky, takže to asi nebude open ale closed... Stejně tak se NEJEDNÁ o poslední beta víkend... Zcela mi uniká smysl webu, který se týká pouze jediné hry a ani není schopen napsat relevantní a pravdivé informace. Ty si raději přečtu někde, kde je mají správně a včas s předstihem. Napsat v pátek, že je od pátku poslední open beta, když se jedná o closed betu a rozhodně ne poslední... To už se nemusíte obtěžovat to psát vůbec, je to celkem zbytečné. A s přihlédnutím na fakt, že tento web se nevěnuje ničemu jinému je to opravdu dost smutné.

Ceris 16.04.2016 12:42

by me zajimalo, proc tomu rikate open beta, kdyz to s open betou nema nic spolecnehokdyztak tak closed alpha nebo closed beta, ale ne open

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet