Nový rok a nové webové stránky

  blizzfan    novy rok    novinky   

Společně s Novým rokem jsme se rozhodli, že posuneme naše weby zase o kus dál. Na novém webovém systému pracoval Patrik Hoffmann již nějakou tu dobu a před několika dny přišel konečně ten pravý čas, kdy začneme s přesunem na nový systém.

Webové stránky byly kompletně přepracovány, což jste si asi stihli všimnout. Mezi největší novinky rozhodně patří nový vzhled, přepracované diskuze ke článkům, nové ankety, uživatelské avatary nebo například uživatelský seznam oblíbených článků.

Při přesunu webu ovšem mohlo nastat pár problémů, které jsme nemuseli najít nebo jsme mohli přehlédnout, ač jsme se snažili vše dokončit. Pokud naleznete článek, který se nezobrazuje dle vašich představ, chybí v něm obrázky, text vypadá špatně nebo cokoli jiného, dejte nám, prosím, vědět přes červené tlačítko Nahlásit článek, které naleznete v možnostech článku.

 

nz0f4mvu2syc84l_1483279361.png

Tlačítko pro nahlášení chybného obsahu článku.

 

Zda přijdete na to, že vám na novém webu chybí nějaká funkce, naleznete něco, co nefunguje, jak by mělo nebo máte jen prostě pocit, že nám chcete sdělit zpětnou vazbu, rozhodně neváhejte, napište nám do komentářů nebo třeba na naše fórum, kde máme vytvořenou speciální sekci i návrhy pro Blizzfan weby.

Rád bych také upozornil na fakt, že v průběhu několika týdnů, budeme stále funkce a rychlost webu upravovat. Máme mnoho nápadů, které chceme realizovat. O změnách, vylepšeních a nových funkcích vás budeme informovat a samozřejmě budeme rádi, když nám pomůžete a zašlete nám své názory.

Závěr nezbývá nic jiného než vám popřát vše nejlepší do nového roku, mnoho úspěchů a štěstí jak ve hře, tak v životě. Doufáme, že se budeme na našich webech potkávat pravidelně a zachováte nám přízeň.

Za celý Blizzfan.cz tým,
Ellendway


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 3 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

01.01.2017 11:39

Jen bych se chtel zeptat kdy bude ta tmava verze tohle fakt neni moc na cteni delsich veci nebo apon kdyby se tam dala dat 20-30% seda

djmetla 01.01.2017 11:42

Budem sa snažiť čo najskôr. Momentálne musím riešiť ešte chyby, ktoré sa vyskytujú ale pevne verím že najbližšie dni by som mohol začať experimentovať

Programátor Overwatch.cz

01.01.2017 11:50

@djmetla dupr diky moc

Esperanta 01.01.2017 10:53

Patrik na hrad!

materaczi 01.01.2017 10:42

Za mě též super

Fara 01.01.2017 10:39

Konečně použitelné i na mobilech. Palec nahoru

skyfireCZ 01.01.2017 09:47

Stránky super. Rozhodně přehlednější něž stránky minulé.

djmetla 01.01.2017 00:51

Tak ja pevne verím že sa Vám stránka páči a pomôžete nám v zlepšovaní. Vývoj nekončí ale práve začína. Momentálne sme spustili webové stránky v režíme BETA a teda je možné že uvidíte mnoho chýb či už v článkoch alebo na webe. Tie najväčšie sú tzv. error 500, je dosť pravdepodobné že prvé dni sa párkrat objaví. Prosím o strpenie budem robiť čo sa bude dať! Teším sa na Váš feedback.

Programátor Overwatch.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet