Mercy v lize není moc populární postavou

  mercy    league   

 

Když IGN položil otázku, kterého hrdinu by chtěli odstranit ze hry, většina hráčů odpověděla - Mercy. "Kdybyste se mohli tajně vrátit v čase a mohli odstranit jednu z postav Overwatch, která to bude a proč?" Zeptal se IGN.

 

Odpověď byla zcela hlasitá a jasná:  Mercy.

 

"Myslím, že Ressurect jako schopnost střílečky ve hře z první osoby, jako je Overwatch, není zábavné pro diváka, není zábavné hrát, a zvlášť není zábavné s tím hrát," řekl LA Valiant hráč Ted "silkthread" Wang pro IGN.

 

Hráč Boston Uprising,  Jonathan "DreamKazper" Sanchez pokračoval: "Nemůžete opravdu potrestat lidi. Když zabijete lidi, pravděpodobně to potrestá nepřátelský tým. Když můžete ressnout svůj tým, je to jako, oh, mám se vás pokusit znovu zabít a nechat vás udělat znovu stejnou chybu."

 

Nejčastější stížností je její schopnost Resurrect a o tom, jak to ruší od vybírání sniperských hrdinů, jako je Widowmaker. Namísto toho, aby hráči byli odměněni za to, že dělají úžasné trefy s Widowmaker, jsou snipeři nuceni do jiných rolí.

 

Support Dallas Fuel - Sebastian "chipshajen" Widlund změnil o Mercy názor. "Odstranění Mercy by bylo dobré, ale myslím si, že Mercy přináší spoustu hráčů, kteří by jinak hru nehráli," řekl chipshajen IGN. "Neodstraňoval bych Mercy, myslím si, že je důležitá - ona se prostě musí vybalancovat, hned teď!" Koho by místo Mercy odstranil? Junkrata. Chipshajenovi se nelíbí náhodné spamování jeho granátů, které většina hráčů u Junkrata dělá.

 

 

I přes to vše je Mercy nejvíce nerfovanou postavou v Overwatch a podle posledních informací, to stále bude pokračovat. Jaký na to máte názor vy? 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jajo 18.01.2018 18:28

Som jediný, ktorému príde táto výpoveď zmanipulovaná?

Pali 17.01.2018 14:34

„...a zvlášť není zábavné s tím hrát" DD No já nevím. Mně s tím baví hrát. Problém je, že takovouhle schopnost NEJDE vybalancovat. To prostě nejde. Proč? Protože je to bývalá ultina. To je jako vzít Genjiho, dát mu 1 schopnost jako jeho ultinu (měla by taky 30 sec cd), nová ultina by posílila všechny jeho schopnosti, byl by rychlejší... Tak co? Jak se vám líbí nový Genji? Jsou tady dvě možnosti co můžou s Nerfcy udělat - buď jí budou pořád nerfovat, až se nebude moct hrát, nebo jí rez prostě ODSTRANIT a dát místo toho novou schopnost. Zároveň by se taky měla buffnout, jelikož by už neměla tak op schopnost. Já osobně se přikláním k té druhé možnosti. Jako je to škoda no, ale co se dá dělat? Kolik už dostala nerfů? Radši to nebudu počítat, ale dost. Vážně chce Blizzard zničit postavu jen kvůli tomu, že je op? Nebo že proti ní neumí lidi hrát? Jestli mají takový přístup, tak v té hře musí být nějaká postava víc op než ostatní. Proč to tedy nemůže být Mercy? Nebo se prostě na supporty vykašlat. Jelikož proč ne, že ano. Přeci jen supporty hraje minimum hráčů, tak proč nedávat přednost dpskům.

ImDawee 17.01.2018 18:43

Docela zajímavý pohled na věc já osobně bych neměl, co hrát, kdyby odstranili supporty

OmegaWlk 18.01.2018 06:22

odstranili supporty ?? wut tak si to teda přebereme odstranění supportů je největší blbost co tě mohla napadnout a to z toho důvodu páč by z těch 26ti hrdinů bylo zaprvé už jenom 20 ... pak by v teamu byl jen ten kdo má selfheal (sombra by se hrála jako support na hack health pack) pak ti hrdinové kteří se prostě bez healera neobejdou by se mohla jít zahrabat jako třeba doomfist genji pharah orisa rain winston to je dalších 6 tak to máme 14 hratelných postav bastion bez enemy suportů ten by si pošušňal a to dost to by mohl blizzard rovnou tu hru zavřít a vyvíjet dalších X let přikláním se teda víc k té změně mercy-na ress skillu nebo ač je to už ohrané tak banování v kompetu

Pali 18.01.2018 14:39

@ImDawee @OmegaWlk Ale vy mě nechápete! Přečtěte si to ještě jednou: ..nebo jí rez prostě ODSTRANIT... Důležité je tam to rez - to znamená tu její schopnost chápete? Jako resurrect.... Jako její E.
Wtf. Dočetli jste to vůbec než jste začali psát ten komentář? DD

ImDawee 18.01.2018 18:18

@Pali Já taky narážel a ne nijak útočně jenom na to, jak jsi napsal, že se Blizz může na supporty rovnou vykašlat

Pali 19.01.2018 15:55

@ImDawee Jo takhle DDDDDDDDDD Já to ale myslel tak, že by je nechali jako úplnou garbage a nic by s tím nedělali. Prostě se na ně vykašlali DD Že by si lidi na supporty stěžovali, jak nic nedokážou, ale Blizzard by s tím nic neudělal. Dával by přednost dpskům.

Ceris 16.01.2018 18:18

Ja Mercy hraju taky v podstate kazdou sezonu, protoze ja su spis support hrac a taky v bronze "vsichni musi hrat carry", takze su vetsinou jediny support v obou tymech a muzu rict, ze ikdyz ma Mercy ress, tak hodit ho nejak dobre se jen tak nepovede.
Mercy by si meli zahrat vsichni pred tim, nez zacnou rvat ze ju chcou nerfnout a zjistili by, ze ten ress zas tak OP neni.

ImDawee 16.01.2018 16:33

Já osobně hraji Mercy nejvíc v této i v předchozí sezóně a z vlastních zkušeností můžu říct, že ressurect je v pravý moment skutečně bad- ass abilita a nejednou jsme díky mé ultimátce a tím i dvojitému ressu dotáhli vozík nebo třeba udrželi point. Já jakožto support main vidím v ressurectu něco jako doménu Mercy, protože tahle schopnost dělá z Mercy to čím je. Každý support ve hře má své přednosti a když druhý tým není schopný na ressurect reagovat, tak pak se není čemu divit, že na to lidi nadávají.

OmegaWlk 18.01.2018 06:35

souhlasím mercy je prostě mercy a tak jako každý v této hře i ona má své slabé místo stačí aby se na ní winston nebo třeba genji špatně podíval a už má co dělat aby přežila ... ovšem když team nechápe to že když budou zraňovat toho kterého ona healuje tak je to jako házet hrách na stěnu nikam to nevede nemám nic proti mercy hrál jsem jí do 5 sezony pak jsem přesedlal na tanky takže nevadí když jí změní nebo jí nechají tak jak je ale vzhledem k tomu že lidé nejsou nikdy spokojení tak nějaká ta změna u ní ještě proběhne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet