Již brzy 6 nových figurek Funko Pop!

  funko    pop    vinyl   

 

Nová vlna vinylových figurek Funko Pop! se brzy objeví v obchodě a vy si tak můžete rozšířit svoji rodinu o nové přírůstky.

ke1plgsdpd_981075741ddd1793f9421c4e0423a00866efbc0f_1516869278_1338.jpg

 

Zenyatta, Sombra, Roadhog, Mercy, Zarya a Junkrat se připojí k Overwatch Funko Pop! figurkám "již brzy", Funko Pop! figurky se obvykle pohybují kolem 10 - 15$ (200 - 300 Kč), přestože Blizzard zatím neuvedl ceny.

 

Větší Pop! figurky obvykle stojí o něco víc než standardní, jako například figurky Reinhardta a D.Vy, vzhled se ale nemění a vypadají stejně jako menší verze. Větší verze figurky je asi 9,5cm vysoká, jak je u Pop! figurek tradiční.

 

Nevíme oficiální datum, kdy budou k dispozici. Sledujte naše stránky a budete informováni! Pokud máte zájem o koupi figurek, které už představeny byly, najdete je na oficiálním obchodu od Blizzardu. Funko Pop! figurky jsou zatím pro - Pharah, D.Va, Mei, McCree, Symmetra, Lúcio, Winston, Reaper a Widowmaker. Najdete tam také figurky z řady Figma a Nendoroid, ačkoli oba tyto typy jsou mnohem dražší než Funko Pop!.

 

 

Líbí se vám nové figurky? Sbíráte podobné hračky i třeba z jiných her? Která z nich je pro vás "must have"?

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

shoneeWew 18.05.2023 22:40

The first was that the 2 muscle tissues utilize different metabolic energy sources with skeletal muscle in DMD generally transitioning to slow type fibers that utilize fat components for energy while cardiac cells generally switch to glucose oxidation once affected by DMD related cardiomyopathy <a href=https://alevitra.mom>levitra sans ordonnance en france</a>

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet