Jak to vypadá s ranked systémem v OW

Vybral jsem ty nejzajímavější otázky, které mu web Eurogamer položil. Hodně se mluvilo o level progresu, který byl přidán, ale také o budoucnosti OW.

Když se podívám na betu nyní, level progres, který jste nyní přidali, bude takový i při spuštění hry?

Jeff Kaplan: Ano, máme vytvořený základ. Samozřejmě máme legendární skiny pro všechny hrdiny a spoustu dalších věcí, které chceme přidat. S nynějším level progresem jsme velice spokojení.

A jak to vidíte do budoucna? Bude tento systém fungovat za měsíc, nebo dokonce za rok?

Jeff Kaplan: Chtěli bychom stále přidávat nové věci, které hráči budou moci získat z loot boxů. Je pravda, že nyní se dost řídíme tím, co na to komunita.

Nyní je systém odměn vytvořen tak, že za každý získaný level hráč dostane loot box. Slyšel jsem ale, že chcete umožnit i koupi těchto loot boxů. Co je na tom pravdy?

Jeff Kaplan: Nyní je možné levelovat až do nekonečna. To znamená, že hráči v podstatě sami ovlivní tím, jak moc budou hrát, kolik boxů otevřou. Také nás napadla možnost umožnit hráčům, kteří nemají tolik času na hraní a chtěli by také otevřít bonusy, jako jsou skiny, spreje a animace, zakoupit si boxy. Jelikož OW není free-to-play, tak bychom neradi hráče zatížili dalšími mikrotransakcemi, ale rádi umožníme rychlejší přístup k bonusům.

Zaměříme se nyní na spuštění hry. Zatím ještě není přesně určeno, kdy bude hra spuštěna, jestli dříve, anebo až 21. června. Je plán stále stejný?

Jeff Kaplan: Vzhledem k tomu, že jsme řekli, že hru spustíme na jaře roku 2016 a 21. červen je poslední jarní den, tak si myslím, že hru spustíme již dříve. Chtěli jsme jen předejít zmatení, protože OW je celosvětový, a tak jsme chtěli místo termínu jara dát pevné datum, do kdy bude hra spuštěna.

Máte nějakou představu o ranked hraní?

Jeff Kaplan: Ještě není rozhodnuto, ale vzhledem k tomu, že máme k dispozici ranked systémy z několika úspěšných her, jako například Hearthstone, StarCraft 2 a Heroes of the Storm, tak máme z čeho čerpat. Také věnujeme pozornost ranked systémům her, jako jsou League of Legends, Rocket League a Counter Strike.

Jsem si jist, že už máte této otázky plné zuby, ale zeptat se musím. Bude další vlna přístupů do bety?

Jeff Kaplan: Bohužel pro vás nemám odpověď. Sám nevím, za jak dlouho a kolik lidí do bety pozveme. Rádi bychom přizvali další hráče. Zvětšujeme kapacitu serverů a máme nové věci na testování. Myslím, že můžete očekávat další vlnu přístupů.

 

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 23.02.2016 09:36

Freeze
Co se týče her samotných .. Tak na můj vkus jsou až moc krátké a doufám že bude přidáná mapa nebo nějaký herní mod typu: deathmatch který bude trvat více než 10-15 min..
Myslím, že v dnešní době se moc nenosí zdlouhavé hry. Lidé mají raději rychlou akci.

Freeze 22.02.2016 23:29

Co se týče her samotných .. Tak na můj vkus jsou až moc krátké a doufám že bude přidáná mapa nebo nějaký herní mod typu: deathmatch který bude trvat více než 10-15 min..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet