Bude Echo novým hrdinou? Co všechno o ní víme?

  echo   

 

V posledním Animated Short: Reunion jsme mohli vidět novou postavu se jménem Echo. Byla uzavřena uvnitř payloadu na vojenském nákladním vozidle mapy Route 66. McCree ji na samém konci shortu "oživil" a řekl, že je hrdinou, který Overwatch potřebuje. Ale nebyla tou další hrdinkou, zatím. 

 

Po odhalení Ashe jako hrdinka číslo 29, fanoušci začali spekulovat, že Echo by mohla být číslo 30. Ale režisér hry Jeff Kaplan tuto spekulaci rychle vyvrátil. V rozhovoru během BlizzConu řekl, že se Echo teprve vyvíjí - "Chceme, aby byla hratelná postava", řekl. "Echo není hrdina č. 30".

 

Ale nebude to pravděpodobně tak dlouho trvat. Kaplan prohlásil, že myšlenka shortu Reunion, bylo prozkoumat, jak McCree reagoval na znovuobnovení Overwatch. Winston ho chce zpět, ale věděl, že někdo může udělat víc - Echo. Není jisté, jestli zbytek Overwatch ví o Echo, nebo proč je tak důležitá. Ale je jasné, že McCree má s Echo společnou historii. Hned si uvědomila, že McCree ztratil svou levou paži.

 

Kaplan nezmínil, kdy přesně by Echo mohla být jako hratelný hrdina. Řekl ale, že je jedním z šesti příštích hrdinů, na kterých Blizzard pracuje. Fanoušci si mohou Echo vybavit v úplně prvním traileru hry, kde je vzadu mezi Mercy a Tracer.

jns1lj4l4t_5e20f58f49516290eb7b09c565f82119891ca36d_1541790937_9699.jpg

Byla nejvíce zmiňována jako Athena, protože měla na čele logo Atheny. Na to vedoucí umělec Arnold Tseng řekl, že cítil, že měla moc prázdné místo na hlavě. Proto komunita považovala tento model za Athenu. Athena je vlastně umělá inteligence Winstona. Hráči znají Athenu také jako vypravěčku zápasů.

 

Ve skutečnosti je logo na hlavě Echo blíže logu společnosti Vishkar Corporation (nadnárodní korporace se sídlem v jižní Indii).

q88dob9f9q_06a66e8b195acf8b9726524a021632509e380368_1541792570_217.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shrnutí, co vše o ní víme?

  • Echo je velmi důležitou postavou s velkým příběhem.
  • Jednoho dne se stane hratelnou postavou.
  • Echo byla uvnitř payloadu mapy Route 66. Byla osvobozena díky hrdinovi Jesse McCree.
  • Její koncept se objevil společně s dalšími hrdiny na výstavě v Overwatch muzeu během Overwatch Cinematic Trailer.
  • V tomto raném konceptu měla logo Atheny (AI Winstona). Ale bylo přidáno pouze pro vyplnění prázdných prostor a neodrážel přesně její lore.
  • Její originální konceptové jméno bylo Iris, koncept spojený s omniky.
  • Známé koncepční schopnosti: Particle Beam, Speed Boost a Shield. Nebo jen sloužili jako inspirace pro Zaryu a Lúcia?

 

Jak se vám líbí Echo a její koncept? Dejte nám vědět!

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet