BlizzCon 2016 - První oficiální informace

Zaškrtněte si tedy v kalendáři pátek 4. listopadu a sobotu 5. listopadu, abyste BlizzCon nezmeškali.

Stejně jako obvykle můžete zvolit několik způsobů, jak se BlizzConu zúčastnit. První možností je návštěva slunné Kalifornie. Druhou je virtuální vstupenka, která vám zajistí živé vysílání. Držitelé virtuální vstupenky budou mít možnost zakoupit speciální BlizzCon Goody Bag, který bude plný zajímavých dárků! Více informací o prodeji virtuálních vstupenek, cen, programu a obsahu Goody Bagů bude oznámen později.

BlizzCon bude také hostit finálová kola eSport šampionátů. Hráči se tedy mohou těšit na zajímavé zápasy ve World of Warcraft, Heroes of the Storm, Hearthstone a StarCraft II!

BlizzCon 2016 – vstupenky


Vstupenky pro BlizzCon 2016 budou prodávány ve dvou vlnách, a to ve středu 20. dubna v 6:00 našeho času. Druhou vlnu můžete očekávat v sobotu 23. dubna v 18:00 našeho času. Vstupenky budou dostupné na portálu Universe. Cena jednoho lístku je 199 dolarů. K ceně je nutno ještě připočítat DPH a poplatky za zpracování.

Pokud se chcete zúčastnit dobročinné večeře, která bude 3. listopadu a kde budete moci potkat vývojáře, komunitní manažery a další významné osobnosti Blizzardu, připravte se na středu 27. dubna. Ve 4 hodiny ráno (našeho času) budou dostupné lístky, za které zaplatíte 750 dolarů. Počet lístků je samozřejmě omezen a budou dostupné na Charity Ticket stránce. Celý výtěžek z večeře bude jako vždy věnován nemocnici Children’s Hospital of Orange County (CHOC).



Naposledy upravil/a Bellatrix 09.04.2016 v 20:41:24.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet