Změny pro Doomfista a Sombru?

  balance    sombra    doomfist   

 

Kaplan se vrátil na fórum poté, co proběhl update, aby odpovídal na otázky hráčům. Tam mimo jiné odhalil, že se pracuje na Doomfistovi a Sombře. Ani jeden nejsou na tak strašných místech co se týče hracího času - hráči tyto dvě postavy hrají mnohem více, než třeba Symmetru v Overwatch League - ale nejsou tak silní, ani užiteční, jako kdysi.

 

"Mluvili jsme o ní [pozn.: o Sombře]," napsal Kaplan na fóru Overwatch. "U Doomfista také zkoušíme některé drobné změny."

 

Kaplan neupřesnil, kdy uvidíme tyto vylepšení na testovacích serverech Overwatch, ani se nevyjádřil, o jaké přesné změny jde. Ale pokud mají být provedeny změny, pravděpodobně budou spíše dřív, než později - zvláště když nyní víme, že má něco přijít.

 

V Developer Update, který byl zveřejněn 25. ledna, Kaplan popsal úpravy pro Hanza, Mei a Symmetru. Hanzův Scatter Arrow se zdá být nejvýraznější změnou. Samozřejmě se Kaplan také zmínil o změnách dvou sporných hrdinů, které se již objevily na PTR serverech pro Mercy a Junkrata. Tyto změny jsou stále v testování, ale Blizzard doufá, že vylepšení učiní oba hrdiny jednodušší.


Nejsou k dispozici žádné další informace o změnách, ale pravděpodobně nebude trvat dlouho a budeme psát článek, kde se vše brzy dozvíme.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet