15 skrytých hrdinů!

Jak jste se mohli dočíst v našich předchozích článcích, 21. 3. vyšel první animated short. Ten, kdo ho neviděl, ať to rychle napraví a podívá se, jelikož opravdu stojí za to!
 
Samozřejmě, že byl Winston jako malý roztomilý a Reaper byl tím největším záporákem, ale kdo si všiml na konci videa seznamu hrdinů, kteří se spojili s Winstonem? Bylo zde několik již známých hrdinů, ale mezi nimi jste mohli vidět i patnáct zcela nových.

Již nyní se spekuluje, kdo všechno mohl v seznamu být. Z historie víme, že členkou týmu Overwatch byla i matka Pharah, ale kdo jsou ostatní, nikdo netuší. Uvidíme, jak moc nám Blizzard prozradí v dalších shortech nebo jestli přidá hrdiny do hry hned po jejím spuštění. Jediné, co od Jeffa Kaplana víme, je, že za hrdiny by se nemělo dále platit, což je rozhodně dobrá zpráva.
 
Ať už tito hrdinové budou nebo nebudou přidáni, rozhodně si nenechte ujít jejich galerii. A pokud byste nějakého z nich znali, neváhejte napsat, kdo to je! Všichni totiž víme, že svět potřebuje hrdiny. A čím víc, tím líp.

 

 

 

 

 

 

 



Naposledy upravil/a Bellatrix 23.03.2016 v 14:18:19.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zelde 04.04.2016 00:23

Ale tušíme... https://www.youtube.com/watch?v=VQlWdM2Av68

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet