Kompletní informace o otevřené betě

Jako nový bonus přidal Blizzard všem těm, kteří si hru předobjednají před 29. dubnem, možnost účasnit se otevřené bety, která proběhne 3. - 4. května. Navíc dostanou přístupový kód i pro svého kamaráda. Od 5. do 9. května si bude moci zahrát každý zadarmo.

Přístup do bety



Battle.net obchod

Pokud si předobjednáte Overwatch z Battle.net obchodu, Blizzard vám doručí dva beta klíče přímo na váš email. Pokud jste tak již udělali, váš účet je označen přístupem do bety a další klíč vám přijde na email, jakmile otevřená beta začne.

Maloobchody

Pokud si předobjednáte Overwatch ve vybraných obchodech, dostanete dva beta klíče ještě předtím, než beta začne. Pokud si chcete ověřit, jestli je váš prodejce mezi vybranými, obraťte se na něj.

Playstation store & Xbox store

Když si předobjednáte Overwatch v PlayStation store nebo Xbox store, budete automaticky označeni pro přístup do otevřené bety. Ještě před začátkem bety dostanete druhý přístupový klíč, samozřejmě pro tu stejnou platformu.

Ostatní informace

  • Nezapomeňte, pokud si předobjednáte Overwatch na jakékoliv platformě, dostanete Noire skin na Widowmaker.   
  • Všechny klíče budou zaslány nejpozději do 2. května. V otevřené betě budou přístupní všichni hrdinové a mapy, které budou dostupné při spuštění hry.
  • Progres z otevřené bety nebude přenesen do launch verze hry.
  • K hraní Overwatch na XONE a PS4 bude potřeba Xbox Live Gold nebo Playstation Plus. K hraní otevřené bety však PS Plus potřebovat nebudete.

Podrobnosti najdete ve videu.



Naposledy upravil/a Bellatrix 09.03.2016 v 15:14:03.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 15.03.2016 15:08

Pali
Pochopil jsem to tak, že když si to předplatíme, budeme moc hrát o 3 týdny dřív, ale jenom 2 dny?
3. a 4. května je čas pouze pro předobjednatele. Od 5. do 9. května mohou hrát všichni, tedy i předobjednatelé. Pro tebe to tedy znamená 7 dní bety, pokud dobře počítám.

Pali 14.03.2016 17:39

Pochopil jsem to tak, že když si to předplatíme, budeme moc hrát o 3 týdny dřív, ale jenom 2 dny?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet