BlizzCon 2016 in-game odměny

Pro ty, kteří by nevěděli oč jde, zopakujeme, že se jedná o akci pořádanou Blizzardem. Akce se koná v Californii a jsou zde oznamovány novinky od Blizzardu, konají se zde různé soutěže a můžete si tady také koupit spousty unikátního Blizzardího merche. 

Pokud si zakoupíte vstupenku (ať virtuální, tak fyzickou), v den začátku BlizzConu obdržíte odměny do všech Blizzardích her. Na podrobnosti se můžete podívat níž. 

Overwatch

To, co všechny na tomto webu zajímá asi nejvíc - odměny do Overwatch. Tento rok majité vstupenky obdrží skin pro Bastiona. Pokud byste chtěli tento skin obdržet i na Playstation 4 nebo Xbox One, musíte si propojit svůj Battle.net účet se svým PlayStation Network nebo Xbox Live účtem.

World of Warcraft

V životě každého murloka přijde čas, kdy si musí vybrat. Bude bojovat na straně Hordy a Legionáře Murkyho, nebo se ponoří do bitvy se svými spojenci z Aliance, pod vedením rytíře Murkyho? Majitelé vstupenky dostanou oba dva tyto hrdiny jako pety. Jednoho pro Hordu, druhého pro Alianci.

Hearthstone

Přineste si židli ke krbu a zahraje si pár her Hearthstonu. Ti co vlastní vstupenku na Blizzcon k tomu dostanou skvěle tématický cardback!

Heroes of the Storm

Vyražte na bitevní pole na zádech této divoké bestie a ukažte svým nepřátelům, že jste připraveni na boj! V rámci vstupenky na BlizzCon dostanete tohoto mounta do Heroes of the Storm. 

Diablo III

Oslavte dvě dekády teroru s tímto petem, založeným na designu Dark Lorda z originální hry. Tato odměna je pouze pro majitele PC/Mac verze hry. 

Starcraft II

Ukažte svým spoluhráčům, že jste byli na Blizzconu. K tomu vám pomůže portrét, který majitelé vstupenky obdrží. A jako bonus budete mít jako první přístup k blížícímu se novému, zábavnému obsahu! Tato výhoda bude také prodejná samostatně.

Všechny tyto bonusy budou dostupné s začátkem BlizzConu. Fyzické vstupenky jsou již vyprodané, ale ty virtuální si můžete koupit zde. Vstupenka mimo tyto odměny samozřejmě přináší sledování všech HD streamů z BlizzConu a možnost koupit si speciální merch. BlizzCon se bude konac 4. - 5. 11.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet