Winter Wonderland

Kosmetické předměty

Jak bylo předpovězeno, Tolbjörn je hlavním tahounem celého eventu. Všichni hrdinové dostali Spray a hlášku. Některé spreje jsou dokonce párové, například Roadhog+Junkrat s jejich zimním sprejem. Celkový počet kosmetických předmětů je 100, takže je určitě z čeho vybírat. Zajímavé je, že Tracer dostala skin téměř v každém eventu v minulosti (počítáme-li i Origin edici hry). Kosmetický předmět stojící za zmínku je druhá legendární emoce ve hře. Ta patří Zarye a je... náhodná. Protagonistka vybalí náhodný dárek a adekvátně na něj zareaguje. (Jedná se o tři různé podoby: dárek, medvídek, robůtek).

Jako během Halloweenu je možné i nyní všechny předměty koupit za trojnásobnou cenu.

Několik skinů je možno nalézt na úvodní stránce, včetně tajemné postavy za oknem.

 

Nový vzhled map

Podobně jako během Halloween eventu získalo několik map novou podobu. Mapy jsou protnuty vánoční tématikou. King's Row je mapa s novým příběhem, kde se útočící tým snaží dotáhnout sáně plné hraček do továrny na hračky. Hanamura je pak mapou plnou roztodivných sněhuláků. Vánoční event probíhá na upravené mapě Ecopoint antarctica, tedy celkový počet upravených map jsou tři. 

Mapy King's Row a Hanamura je možno si prohlédnout v této galerii.

 

Symmetra

Konečně nám z PTR dorazila nová Symmetra i do běžné hry. Pokud jste s ní ještě neměli tu čest, tak se jedná o prvního hrdinu s dvěma ultimátními schopnostmi. Může stále poskytnout svému týmu podporu v podobě teleportu, ale nově může také vyvolat Shield Generátor, který všem spojencům v okolí přidá 75 štítu. Štít je generován na velkou vzdálenost i skrze stěny.

Symmetra ztratila schopnost přidávat 25 štítu a tuto podporu týmu nahradila létající bariéra.

Co se zbylých schopností týče, Symmetra posílila ve všech ohledech. Může rychleji položit všech 6 věžiček, má delší dosah primárního útoku a Teleport (potažmo Shield Generátor) je složitější na zničení.

Rozhodně se více hodí i pro útok, než dříve. Tedy ji během eventu určitě potkáte.

 

Zimní event

Opět nám Blizzard přichystal možnost získat pár nových achivmentů. Tentokrát skrze koulovanou. Oba týmy dostanou upravenou Mei a mají vyhrát 3 hry. Hrdinka v tomto módu funguje následovně: Má pouze jeden náboj. Po výstřelu musí získat náboj z hroudy sněhu, čímž hroudu spotřebuje. Ultimátní schopnost pak po omezený čas doplňuje náboje v zásobníku.

Čtveřice achivmentů odmění hráče za vykonané úkoly, opět se nejedná o úplně triviální záležitosti:

  1. Trefit protivníka sněhovou koulí ze vzdálenosti alespoň 25 metrů
  2. Vyhrát bez jediné prohry.
  3. Zabít tři protivníky, kteří zrovna nabíjejí svou zbraň.
  4. Trefit se 4x bez jediného minutí.

 

Nezbývá, než se pustit do lovu vánočních lootboxů a doufat v Yettiho. Líbí se vám současný event a nebo jste očekávali něco jiného?



Naposledy upravil/a Kizuoto 14.12.2016 v 11:02:15.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Baglik007 15.12.2016 12:20

Řekl bych že halloweenské skiny byli hezčí, ale je to otázka vkusu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet