Roadhog

 

Role: Tank0jh57sja5m_8a61eb6f3b40320a1e4b98e3b48f298f31302df3_1494187943_4049.png

Pravé jméno: Mako Rutledge

Věk: 48

Povolání: Vymahač

Základna operací: Junkertown, Austrálie

Frakce: Junkers

 

Schopnosti

 

SCRAP GUN - Tato brokovnici podobná zbraň vystřeluje šrapnelovou salvu na poměrně krátkou vzdálenost. Síla a rozptyl však vynahrazují handicap v podobě dostřelu. Toho lze dosáhnout alternativním použitím zbraně, kdy vyletí střepinový granát, jehož exploze může zasáhnout i vzdálenější místa.

 

TAKE A BREATHER - Podobně jako astmatici, i Roadhog má svůj inhalátor. Stačí se jen na chvíli zastavit, nadechnout a po obnovení zdraví opět pokračovat v bitvě.

 

CHAIN HOOK - Roadhog vystřelí železný hák. Zasažený cíl je okamžitě přitažen a pak se děj vůle boží.

 

WHOLE HOG (Ultimátní schopnost) - Namontováním zásobníku plného nábojnic dokáže Roadhog přeměnit svůj Scrap Gun na klasický kulomet. Razance střel pak kromě značného poškození způsobuje i odhození protivníků. 

f4l2hjf6pg_85a7b4b8af1e691226d6558a9c6abfe90ab06180_1494187911_0352.jpg

 

Příběh

 

"I'AM A ONE-MAN APOCALYPSE."

 

Roadhog je nelítostný zabiják s vydobytou pověstí kruté a oplzlé pohromy.

 

Po krizi Omnic přenechala vláda australskou továrnu a její okolí robotům druhu omnics v naději na uzavření déletrvajícího míru. Tato dohoda postihla všechny obyvatele Outbacku včetně Mako Rutledge, kteří byli tímto aktem prakticky vyhoštěni ze země.

 

Vztek nad ztrátou domovů transformovali Mako a mnozí další v násilnou rebelii. Utvořili Australian Liberation Front a vyhlásili robotické populaci válku ve snaze získat zpět ukradenou minulost. Neustálé potyčky se staly každodenním chlebem a vyústily v sabotáž továrny na výrobu robotů. Exploze srovnala se zemí nejen průmyslovou oblast, ale i její okolí. Krajinu zasáhla vlna radiace a zbytky trosek se rozlétly na kilometry daleko.

 

Pohled na zničenou domovinu, nyní připomínající poušť, Maka navždy změnil.

 

Po čase se alespoň částečně dokázal smířit s realitou. Navlékl oblíbenou masku a na svém chopperu opustil Outback. S každým následujícím dnem postupně ztrácel svou lidskost, až se jednoho dne naprosto odvrátil od své minulosti a stal se Roadhogem.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

shoneeWew 13.05.2023 11:18

We understand that couples and individuals can become extremely frustrated that they don t know the cause of their infertility <a href=https://alevitra.mom>chanson levitra</a>

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet