Roadhog

 

Role: Tank0jh57sja5m_8a61eb6f3b40320a1e4b98e3b48f298f31302df3_1494187943_4049.png

Pravé jméno: Mako Rutledge

Věk: 48

Povolání: Vymahač

Základna operací: Junkertown, Austrálie

Frakce: Junkers

 

Schopnosti

 

SCRAP GUN - Tato brokovnici podobná zbraň vystřeluje šrapnelovou salvu na poměrně krátkou vzdálenost. Síla a rozptyl však vynahrazují handicap v podobě dostřelu. Toho lze dosáhnout alternativním použitím zbraně, kdy vyletí střepinový granát, jehož exploze může zasáhnout i vzdálenější místa.

 

TAKE A BREATHER - Podobně jako astmatici, i Roadhog má svůj inhalátor. Stačí se jen na chvíli zastavit, nadechnout a po obnovení zdraví opět pokračovat v bitvě.

 

CHAIN HOOK - Roadhog vystřelí železný hák. Zasažený cíl je okamžitě přitažen a pak se děj vůle boží.

 

WHOLE HOG (Ultimátní schopnost) - Namontováním zásobníku plného nábojnic dokáže Roadhog přeměnit svůj Scrap Gun na klasický kulomet. Razance střel pak kromě značného poškození způsobuje i odhození protivníků. 

f4l2hjf6pg_85a7b4b8af1e691226d6558a9c6abfe90ab06180_1494187911_0352.jpg

 

Příběh

 

"I'AM A ONE-MAN APOCALYPSE."

 

Roadhog je nelítostný zabiják s vydobytou pověstí kruté a oplzlé pohromy.

 

Po krizi Omnic přenechala vláda australskou továrnu a její okolí robotům druhu omnics v naději na uzavření déletrvajícího míru. Tato dohoda postihla všechny obyvatele Outbacku včetně Mako Rutledge, kteří byli tímto aktem prakticky vyhoštěni ze země.

 

Vztek nad ztrátou domovů transformovali Mako a mnozí další v násilnou rebelii. Utvořili Australian Liberation Front a vyhlásili robotické populaci válku ve snaze získat zpět ukradenou minulost. Neustálé potyčky se staly každodenním chlebem a vyústily v sabotáž továrny na výrobu robotů. Exploze srovnala se zemí nejen průmyslovou oblast, ale i její okolí. Krajinu zasáhla vlna radiace a zbytky trosek se rozlétly na kilometry daleko.

 

Pohled na zničenou domovinu, nyní připomínající poušť, Maka navždy změnil.

 

Po čase se alespoň částečně dokázal smířit s realitou. Navlékl oblíbenou masku a na svém chopperu opustil Outback. S každým následujícím dnem postupně ztrácel svou lidskost, až se jednoho dne naprosto odvrátil od své minulosti a stal se Roadhogem.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

shoneeWew 13.05.2023 11:18

We understand that couples and individuals can become extremely frustrated that they don t know the cause of their infertility <a href=https://alevitra.mom>chanson levitra</a>

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet