Recall- první z řady animovaných videí je na světě

EDIT: Přidány české titulky k videu.

Tak už jsme se dočkali. Informace v podobě střípků, které máme k dispozici o celém dění na pozadí hry Overwatch, se začínají pomalu lepit dohromady a s každým videem přibude další kus příběhové mozaiky. V prvním díle nám vývojáři dovolili nahlédnout do života Winstona. Dozvídáme se, alespoň částečně, kde a kým byl geneticky upravený opičák vychováván a také co ho přimělo, aby opět kontaktoval všechny členy Overwatch.

Samozřejmostí jsou i nenápadné vzkazy, které Blizzard do videa ukryl. Můžeme si kupříkladu všimnout, že vědec, který se o Winstona staral, má jmenovku, která říká, že i on se jmenoval Winston. A my tak můžeme spekulovat, zda je shoda jejich jmen náhodou, či nikoliv. Další malý "easter egg" je záběr na portréty členů Overwatch, jenž skýtá řadu nových tváří, které by se mohly časem objevit i ve hře. Najdete nějaké další tajné vzkazy od vývojářů? Pokud ano, rozhodně se s námi podělte v komentářích.

Kdy se dočkáme dalšího animovaného videa nebo kterou část historie toto video pokryje zatím není známo. Protože ale všichni prahneme po dalších informacích z tohoto magického univerza, doufáme, že to bude brzy.



Naposledy upravil/a Bellatrix 23.03.2016 v 14:12:50.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mixin 22.03.2016 23:09

Jen to, že Athena hraje Mága v HS a jestli tohle je před tím muzeem tak asi víme protívníka hlídače v HS

Nikilangelo 21.03.2016 22:57

Cobaltia
Co se týče té shody jmen, tak o té už přece dávno víme ze samostatného článku o Winstonovi z ledna 2015: http://overfan.cz/clanky/winston/1/
Ano, skutečně máte pravdu. Děkuji, že jste doplnil můj nedostatek

Cobaltia 21.03.2016 22:30

Co se týče té shody jmen, tak o té už přece dávno víme ze samostatného článku o Winstonovi z ledna 2015: http://overfan.cz/clanky/winston/1/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet