PTR Symmetra Patch

Většina změn s nimiž Blizzard přijde jsou velmi dobře zpracované. Bohužel rework Symmetry doprovází mnoho chyb. Všechny se jistě rychle odstraní, od toho PTR je. Nicméně některé bugy znesnadňují zjistit, co je plánem hry a co je neplánovaná chyba. Co nám tedy přinesl současný patch a proč ke změnám došlo?

 

Symmetra se pickovala jako relativně silný support při bránění prvního objectivu. Poté se jednalo o hrdinku, kterou bylo třeba vyměnit, neboť její přínos pro tým se drasticky snížil. Účinnost Symmetry na útok pak byla spíše diskutabilní. Také se jednalo o jediného hrdinu se zajímavým konceptem schopností. Jak se tedy změnila a co vše to přinese pro její novou hratelnost?

 

Změny Symmetry

Primární útok Symmetry byl prodloužen o dva metry (z 5 na 7). Jelikož se jedná o silný a automaticky zaměřovaný paprsek, jedná se o velký buff. Nově budou mít neodolní flankeři větší problém přežít.

Sentryny je možno pokládat rychleji, charge se rychleji obnovují (z 12 vteřin na 10) a omezení na počet položitelných věžiček se zvedl z 3 na 6.

Photon Barrier - Tato nová schopnost vyvolá před Symmetrou bariéru pohybující se ve vystřeleném směru přesně rychlostí chůze. Nemůže se sice roztříštit o podlahu (pozmění směr aby nenarazila) ale o jakoukoli jinou překážku již ano. Bariéra má 1000 životů a letí velice daleko.

 

Nová ultimátní schopnost je Shield generator. Symmetra si může zvolit, položí-li teleport, nebo novou schopnost. Jedná se tak o prvního hrdinu, který má dvě ultimátní schopnosti. Nová dovednost všem ve velkém okruhu přidá 75 štítu. Samozřejmě není tento bonus omezen překážkami, což poskytuje zajímavé možnosti. Radius této schopnosti není graficky vyznačen, proto je přiložen obrázek přibližné vzdálenosti.

Generátor štítu je položen u brány na Route 66

Další buff, který Symmetra získala, se týká životů Teleportu. Již nemá 200 životů, ale 50 životů a 350 štítu.

 

V současnosti se Photon Barrier započítává do vyblokovaného zranění celým svým potenciálem, pokud se rozbije o zeď, je tak snadné dosáhnout zajímavého hodnocení na konci hry. Někdy se bariéra nepohne z místa a jedná se tak o silný kryt.

EMP od Sombry nezničí bariéru, ale pravděpodobně se jedná o další bug.

 

Další změny

Zarya dostala malý nerf, pokud jeden zdroj trefí obě její bariéry, pak se její zbraň nabije pouze, jako by byla zasažena jedna bariéra.

Sombra získala dlouho očekávanou věc. "Boop" hlášku a interakce s jinými hrdiny.

Nově může také hackovat skrze bariéry. Bug, nebo vylepšená dovednost? Takový velký zásah do schopností by byl nejspíše zapsán v Patch Notes, tedy se tento upgrade do hry pravděpodobně nedostane.

 

Další hrdina, kterého se dotkl nový patch, je Genji. Pokud jste se učili, jak s ním dělat skok daleký, tak je dost možné, že budete muset tuto schopnost oželet. Pokud umíte clif jump a zkoušíte PTR, můžete se vyjádřit v komentáři, je-li to skutečně pravda.

 

Odhalené informace

Krom těchto hratelných změn se komunitě povedlo najít několik dalších dat. Hlášky hrdinů a hudební téma naznačující vánoční event.

 

Developer Update video

Pokud vás zajímá názor vývojářů na nejnovější změny, v nejnovějším vývojářském videu se o změnách rozmluvil Jeff Kaplan.

Patch Notes Blizzard

 


Update 25.11.2016

Patch obsahuje i několik dalších změn. Například tlačítko "stay in team" které všechny hráče, kteří mají zájem, spojí do party. Jednoduchý způsob, jak získat více expů, nebo zůstat součástí funkčního týmu. Blizzard tak podporuje týmové hraní i v případě, že hráč hraje sám.

Dále do custom games přibyla možnost zahrát si Ecopoint: Antarctica, Krom možnosti hrát snadno s kamardy se tak jedná i o možnost prohledat mapu pro různé eastereggy.

Bug který Symmetru momentálně trápí, je nezobrazování ikony skillu. Nejedná se o nic zásadního, při pokládání teleportu, nebo Shield Generatoru, je vidět holografická podoba.



Naposledy upravil/a Kizuoto 25.11.2016 v 14:03:40.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kizuoto 26.11.2016 02:35

krikcentur cz
Je pravda, že když si teď nasbíráme loot boxy tak se nám o vánocích změní na vánoční loot boxy?
Zkoušel jsem během Halloween eventu. Nevyšlo, bohužel. Na druhou stranu, posledně byly věci za zvýšenou cenu poříditelné. Bude-li to u tohoto eventu stejné, nepřijdou nafarmené lootboxy nazmar.

Luno 25.11.2016 17:37

krikcentur cz
Je pravda, že když si teď nasbíráme loot boxy tak se nám o vánocích změní na vánoční loot boxy?
myslim ze nieje to pravda ale nebudem sa hadat ak to je pravda tak rip 40 loot boxov co som mal nafarmene

krikcentur cz 25.11.2016 14:24

Je pravda, že když si teď nasbíráme loot boxy tak se nám o vánocích změní na vánoční loot boxy?

Luno 24.11.2016 18:00

Co myslite kedy sa dockame xmass eventu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet