První obrázky z Bety

Podle posledních informací se Bety dočkáme až večer, neoficiální informace hovoří o čase 20:00. Na druhou stranu už známe velikost klienta, ten bude mít jen 3 giga, takže lidé s pomalejším internetem se můžou radovat.

Uživatel redditu s přezdívkou imSidroc dokázal hru spustit a podělil se o několik screenshotů z nastavení hry.

Na prvním obrázku vidíme nastavení grafiky, kde nenajdeme nic zvláštního. Jediné, co stojí za zmínku, je posuvník Field of View, ten se z prvních gameplay videí mnoho hráčům nepozdával, proto určitě potěší, že si ho budeme moct upravit podle svého.

Velkou novinkou u Blizzardu bude podpora voice chatu, jak je ale vidět z nastavení zvuku, půjde vypnout, takže se nemusíte obávat, že byste museli poslouchat nadávky méně inteligentních jedinců.

Před několika dny jsme informovali o možném konzolovém portu, nasvědčuje tomu i podpora gamepadu, jak můžete vidět na fotkách z ovládání. Zajímavé je také, že kromě voice chatu a klasického chatu budou ve hře i akční klávesy pro rychlou komunikaci. A pro všechny fanoušky sprejování! Po vzoru Counter Striku se budete moct zvěčnit na mapách. Uvidíme, jestli Blizzard umožní „stříkat“ libovolné obrázky, nebo jen speciální např. za odměnu.



Naposledy upravil/a Bellatrix 29.10.2015 v 14:01:45.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet