Overwatch vyhrálo cenu e-sport hra roku na The Game Awards.

  game    of the    year   


Blizzardská střílečka z první osoby porazila Rocket League, League of Legends, Dota 2 a Counter-Strike: Global Offensive. Získala titul, který byl oznámen živě 7. prosince v Los Angeles.

 

 

Cenu a nominaci stanovila odborná porota složená z mezinárodních sdělovacích prostředků a hlasování fanoušků. Ačkoli Overwatch je stále na začátku v odvětví e-sport - zahájení sezóny Overwatch League zrovna začalo - komunita se již za tím shromáždila. Pravidelná sezóna je naplánována na 10. ledna.

 

E-sport hra roku nebyla jediným oceněním pro Overwatch. Blizzard získal také titul pro Overwatch jako nejlepší pokračující hrou a tím porazil hry Warframe, Rainbow Six: Siege, Grand Theft Auto Online, Destiny 2 a PlayerUnknown Battlegrounds.

 

Je pravděpodobné, že Overwatch by mohl v následujících letech získat toto ocenění znovu, jelikož Blizzard neplánuje skončit s aktualizacemi pro Overwatch a hra se bude stále vyvíjet a představovat svůj příběh. Příští týden se zahájí v Overwatch podruhé Winter Wonderland na oslavu zimních svátků. Event je naplánovaný na 12. prosince.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet