Overwatch Q&A

Na redditu se objevil příspěvek, ve kterém byli vypsány otázky kladené Jeffu Kaplanovi. My jsme pro vás vybrali to nejzajímavější. Tak se to pojďme podívat.

Pelican: Nyní se hodně řeší, jestli koupě hry v podobě Origin balíčku bude mít vliv na přístup do bety?


Jeff Kaplan: Ne, to že i hráči zakoupí Origin balíček neznamená, že se dostanou do uzavřené bety. Důvod je vcelku jednoduchý, snažíme se udržet uzavřenou betu mezi malou skupinou lidí, protože naše servery na to ještě nejsou připravené. Ještě ani nebyl první testovací víkend, takže není možné, aby se přidaly stovky, tisíce nebo dokonce milióny lidí do uzavřené bety.

Turikk: Když jste narazil na testovací víkendy. Bylo oznámeno, že budou po BlizzConu, máte nějaké bližší informace?

JK: Doufáme, že testovací víkend bude do konce tohoto roku. Přesné datum zatím není známo.

T: Jedním z největších oznámení byli kosmetické úpravy hrdinů. Bude i jiný způsob jak je získat než za reálné peníze?

JK: Zatím toto nevíme, takže nemohu na toto otázku odpovědět. Zatím ani nemáme jiné skiny než ty, které jsou v Origin balíčku a za předprodej.

T: Nyní je ve hře 21 hrdinů. Znamená to, že budou i další, které bude potřeba si koupit?

JK: Žádní další hrdinové při vydání hry nebudou. Zatím nemáme žádný plán vydávání dalších hrdinů. Spíše budeme čekat na to, co hráči budou chtít. Může se stát, že řeknou, že je hrdinů již moc, tak přestaneme vydávat další anebo naopak, hráči si řeknou, že hrdinové začínají být ohraní a že by chtěli, abychom přidali něco nového.

P: Hodně lidí diskutuje o změnách hrdinů ve hře samotné. Jestli by nebylo lepší nemít možnost měnit hrdinu nebo je změna hrdinů součástí hry?

JK: Samozřejmě že je. Je to jeden z aspektů, který dodává hře dynamiku. Je to v celku i logické, představte si, že si na začátku hry vezmete Widowmaker a proti vám bude někdo hrát Reinhardt a bude ho hrát fakt dobře. Bude mít před sebou věčně štít a vy nebudete schopní nikoho zabít svou puškou. V tu chvíli je lepší změnit hrdinu na něco, co bud více efektivní.

T: Bude možnost pro hrče si upravit rozhraní?

JK: Nemyslím si, že bude možné si upravit vše jako je například ve hře World of Warcraft. Na druhou stranu bychom rádi přidali pár dalších možností. Zatím toto není naší hlavní prioritou ve hře, ale určitě jsme otevření k jakým oliv nápadům.

Kdo koukal na Overwatch panel, tak si určitě v Q&A od hráčů všiml otázky právě na své nastavení, že ne každý hrdina má schopnosti na klávesách, jak by si představoval. Jeff Kaplan mu odpověděl, že už nyní si je může změnit. Do budoucna je prý v plánu udělat toto nastavení ne jen obecně pro všechny hrdiny, ale i pro jednotlivé z nich, tak jak hráč bude chtít.

Jeff Kaplan a jeho tým byl ve včerejším panelu připraven na spoustu otázek. Pokud vás zajímá něco víc o světě Overwatch, tak se dnes rozhodně nezapomeňte koukat. Kdo nemá svůj virtual ticket, tak vše může sledovat na live chatu na stránkách www.heroesfan.cz. Uvidíme, co si pro nás Blizzard ještě připravil!


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet