Open Beta

Dejte vědět kamarádům, známým i potencionálním terčům, datum otevřené bety se nezadržitelně blíží na PC i konzole XONE a PS4. Od 5. do 9. května si můžete vyzkoušet všech 21 hrdinů. Open beta nebude ochuzena o žádný obsah.

Časový plán

Overwatch se otevře od 5. do 9. května tohoto roku naprosto všem. Pokud jste si zároveň předobjednali jednu z edic, získáváte vstup i do early access o dva dny dříve.

  • EARLY ACCESS: Od 3. května, 1:00 ráno na všech platformách. K přihlášení do early access bude nutné zadat přístupový kód. V rámci předobjednávek u běžných prodejců, na stránkách buyoverwatch.com nebo v příslušných konzolových obchodech získáte jeden kód pro sebe a k tomu jednu pozvánku pro další osobu.

 

  • OTEVŘENÝ PŘÍSTUP: Přístup bez omezení bude dostupný od 5. května, 1:00 ráno. V tomto období má každý možnost si hru zdarma vyzkoušet a zvážit její nákup.

Přesný konec otevřené bety je určen na 9. května v 19:00 večer. 

FAQ:

Jaký obsah bude dostupný během otevřené bety?

Oproti víkendovým zátěžovým testům se tentokrát nemusíte obávat. Všech 21 hrdinů, 12 map a různé spektrum herních módů se na vás těší od první do poslední minuty bety (včetně hodnocených her, loot boxů, Weekly Brawl...).

Potřebuji XBOX Live Gold nebo PlayStation Plus?

XBOX Live Gold je nutností pro otevřenou betu i pro plnou verzi. PlayStation Plus není potřeba k otevřené betě, ale následně po zahájení plné verze bude taktéž nutností.

Mohou se potkat hráči na PC s těmi konzolovými?

Cross-platform v současnosti není a nebude přístupný.

Kdy bude Overwatch oficiálně spuštěn?

24. května 2016.

Blizzard



Naposledy upravil/a Bellatrix 18.04.2016 v 20:36:50.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ShardCZ 28.04.2016 18:47

Nevíte jestli bude preload bety?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet